如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
裝修私了都唔民主㗎
宜家興思想倒退返雨革年代?
怪唔知咁鍾意玩捉鬼
講到咁深奧佢地唔撚會明架
Same
Show Blocked User - 支那元朗城寨
一早block咗你條傻閪
即係藍絲做既野我地要做?
我地同廢老藍絲一樣level?
on撚9
哈佬 午更連衛兵💂‍♀️
黃店比人搞 議員比人斬 警黑勾結
影張相比啲壓力都比你班柒頭割 割果啲係咪又想念力抗爭
私了=批鬥
老豆揾仔=批鬥
裝修=批鬥
罷食藍店=批鬥
你好驚俾人影咁喎
抗爭就要批鬥人地?人哋又唔係好似廢佬藍絲咁走去打人,食個飯都要俾你批鬥

你咁樣做同共產黨搞紅衛兵文化大革命有乜分別?你咁樣做只係第二個共產黨文革
可能佢內心而且藍到仆街
個個都有同理心就無黃藍港豬之分啦

現實就係有藍有豬
似你老母 似共狗就應該順手偷埋人地D野啦
你見有手足咁做?? 裝修還裝修 大家都知理由
裝修起碼都叫阻止紅色資本滲透香港
你影張相阻止左D咩撚野
唔好偷換概念喎

裝修私了係班人罪大惡極,而制度失衡無法制裁佢地,好似有人斬人,防暴狗護送斬人者走

但後生仔食吉野家,食個飯姐要去到影相公審?行多步,講多句,好聲好氣唔得?
咁你早d收皮啦 做埋d低能野仲講自己抗緊爭 如果咁都要玩公審 你就24小時搵晒藍店影住咪撚停
Oops
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞