如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
人地影示威者大頭就唔得
你就可以影食元氣既人大頭
咁跟埋人再綁埋夠未
各有各做
咁你唔搞9打人藍絲狗/popo?
走去影個食緊飯既路人7頭
你係咪一路打一路以為自己好撚有point
仲覺得影人有問題係未訓撚左半成
年,定你係藍屍五毛
屌柒樓主果d 咪就係食吉野家食藍店貪小便宜嗰啲仆街囉,都係果句抗爭就係會犯法,犯嘅係當權者制定嘅所謂法律,有冇公義係入面啊? 咁多政治潔癖,去食屎啦,分化撚同mon post 狗
如果仲見到後生仔仲搭黨 大家一齊影大頭 等兒登仔鬥撚死你地班仆街

如果仲見到後生仔仲用百達通 大家一齊影大頭 等兒登仔鬥撚死你地班仆街

分分鐘影影下影埋d黑狗出黎
仲有一堆潔癖撚
咁食M記既人可以豁免唔洗比人影?
半年啦 出街都驚俾狗打既時代唔醒既話
其實豬=藍啦下話
樓主
麻煩你去影晒
所有吉野同黑心旗下既店員工相
放上黎鬧

哩班仲打黑心公司工既人先
Thanks
只係敢向手無寸鐵嘅人做呢啲野,光復香港靠影相
呢句咁似反諷
啲後生仔經歷過SARS同禁蒙面法,而家支那肺炎殺到黎,死咗「一個」支那人,出街特別係坐黨鐵都唔戴口罩

健康防疫,無聲抗爭諷刺政府佢地都唔做

我推斷佢地都係淺藍/港豬

樓主,佢地為數好多我唔知點影哂佢地好
求幫
藍冇樣睇,正如有啲四五十歲地盤手足黃到仆街
唔可以影示威者係因為個政府會秋後算帳,會被送中
性質唔一樣
與其係度拗呢樣野,不如幫幫手推返今日既後動post
其實人地食乜關你乜事?
你似係逼人一定要行你個套,唔跟就公審,你會唔會過咗火啊?
就憑你一句「你地」已經唔洗理你啦
你都唔係自己人對「我地」有意見有乜出奇
下下要取悅埋「你地」咁「我地」咪好唔得閒?
影哂太忙太難丫嘛
總有d戇鳩以為自己上帝
全部人要行佢果套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞