如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
唔好淨係影後生 其他人都有份
笑撚死
呢個又係咩師呀
話藍絲黑警針對後生仔
點知連登仔玩批鬥都指明後生仔
次次同一招都悶啦,香港人生活都變左啦,貼黎把撚啦
有啲多撚餘
咁都唔夠你勁,個主題係講罷食藍店,你又揀另外既野回帶,個龍門點都唔夠你嚟
食藍店正PK
偷影師
定係樓主係死毒撚
唔敢行過去同佢宣傳黃店?
影張相俾下人壓力就當做到野?
俾樓主做未來香港總統香港實變獨裁
小弟唔係窮到要tea time先食lunch咁慘
我只係代身邊人講, 我見到嘅現實
成熟一啲, 無論你喺咩階層, 都要諗下其他人
呢啲唔係叫左膠, 喺基本領導才能必備
就好似有啲人鬧小英四年都無推進台獨係政棍
大佬, 望下現實, 台灣全靠美帝保護, 美帝say No, 邊個上台都唔會搞台獨, 呢個咪現實!
夢想同現實一定有距離, 但人係應該生活喺現實, 再向夢想前進, 所以先要學識去接受、接納, 再一步步改變! 我極力支持搞黃色經濟圈, 等藍店收皮或轉黃... 但唔係文革式批鬥囉!
人哋食乜嘢關你撚事咩 on99
佢食咪畀佢食囉 使唔使經你批准啊?
咁專制不如返中國啦
成場運動未完已經比你哋批鬥批完咗啦
欺善怕惡popo藍絲日日打尻人又唔見你影
共狗 你似共狗多啲
仲食吉野家唔好叫自己做黃,唔係叫緊你上街,叫你係食訓屙既食入面做個選擇,咁基本都做唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞