如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
我都想問影相夠哂和平啦 又唔做 又話批鬥,仲要宜家連港豬都攬埋係咩心態
G持樓主
講既改變既係果兩個人
post相先有震攝作用
唔理d人咩原因食
令到人唔食藍而轉食非藍店係黃色經濟圈既目標
笑咗 同文革批鬥有咩分別
依家樓主衝入吉野家斬佢哋手手腳腳唔俾佢哋食?
影幾張相又點剝削人自由?
咁吉野家好食嘛,冇黃店可以取代到佢啲牛肉飯,有一定唔食。

呢個唔係良知同政治嘅問題,呢個係牛肉飯嘅問題, 大家唔好針對吉野家食客,我哋都係冇得揀
正經野唔做,淨係識批鬥
咁你哋又做咩要搞到人哋?
人哋做個生意都要取悅你哋 人哋咪好唔得閑?
何況人話唔定係藍 點解仲要跟你嗰套?
定你覺得全部商家佬都係黃?
罷明
所以我話黃唔代表一定聰明
用腦諗下咩人可以唔喺lunch hour食lunch,
可以隨便喺Tea Time先食lunch?
一定唔係一般office工, 咁點帶lunch去叮?
帶三文治都得, 但日日食? 食一兩餐吉野家平價飯個運動會死?
如果楊明間燉湯派$50畀黃, 一樣大把黃去食

點解黃色經濟圈先係春袋? 因為錢
呢個社會乜都講錢, 你班小朋友明唔明?
站喺道德高地搞革命注定會失敗
咁得閒影人相, 不如搞好黃色經濟圈, 紅媒日日唱衰, 老作故仔, 你睇新聞就知呢個先係真正春袋
食吉野家正垃圾
樓主撚夠薑咩淨係識影上網批鬥

幾時去地鐵站影大頭

唔係幫地鐵辯護啊話?巴士可以去曬全香港係耐姐

利申 唔搭地鐵 唔食吉野家 不過想食樓主花生
on9
請善用起底功能
一睇啲ACCOUNT真係好得人驚
真係打手集團咁既款
啲人平行時空咁既款
會輸民意架
你睇吓上面 有人話等藍絲潛意識會覺得比人私了所以唔食 呢啲先恐怖呀
叫人刪左個post喇屌

有人結婚俾左兩張Starbucks coupon我

我拎黎用係咪又要俾你影相呀?
唔撚好屈
我只係走黃啫
兩邊都垃圾 只係道理係黃嗰邊 不過比啲連衛兵發醇到支持唔落咁解
影相同裝修點同?
有哂共識罷食吉野家?
好撚多港豬仲食緊你又知唔知?
你影相只會搞撚到原本港豬都變埋藍
而我地就會變撚哂恐怖份子
搞支共一撚樣係度搞埋D白色恐怖
咁撚多歪理 仲係度撐
連批鬥都唔知點解
讀下歷史先
影你幾張相想你咪食藍店就呀支呀左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞