如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
而家攞佢命咩 。福建佬呀 721呀 食食食。食你老母吉野家呀。
成隻柒頭咁
你有冇睇曬成篇架屌
屌你老未打咁長比你睇都曬尻氣
唔洗咁認真理條戇鳩仔喎
駁唔到就淨係識人身攻擊
唔好意氣之爭啦,呢班人懶通透,發生單野咁耐,黨媒同港共日日批鬥黃色經濟圈而佢地仲無動於衷咁,就真係無得救

鬼就絕對唔可以屈。但如果呢班人滿口歪理既,又周圍同人講「我上連登」、「我係黃絲」,咁佢地從來都唔係同路人,少一個扮黃絲既中立撚真係無傷大雅
認同
我自己就唔會食吉野家 元氣
因為我銀包有錢 有得揀

好多人係無得揀 得20幾蚊budget 1個鐘放飯
附近有m記吉野家唔食
行到老撚咁遠街市買燒味飯?
你自己得姐 你唔好逼撚埋人地一齊做
屌你老母下下就問人點解唔帶飯 係咪無撚腦

一唔係就講 搞革命付出少少都唔撚得
下下逼人要付出得多?
你可能係搞緊革命 但隔離個個單純做下支持者唔得? 唔參軍就當叛國?
影港豬食藍店大頭就成班爭住出嚟割話人地係連衛兵
我自己唔去影但係手足影咗都唔會割
到衣家一月都仲係咁撚多左膠 失民意撚
而家似係你駁唔到wo小朋友
仲有大喜集團
富臨
美心
真係唔明你地到底做緊乜撚野
文宣又唔做 走去影後生仔
今日你影吉野家 聽日你影美心
後日就影M記
家長派就派M記唐記飯卷
手足食都分分鐘俾自己人影相
冇計
內鬥係中華民族既劣根性
你大人咁就好撚威?
衣家香港搞到咁你地班上一代有份做成架屌你老母
你地肯罷工班後生嘅就唔洗出嚟做咁多嘢啦屌你老母
小小事就衝出嚟屌自己人
淨係識衝出嚟割話手足係連衛兵
7個月都冇殺過一隻藍屍/狗都可以講到同共產黨冇分別
傻撚我同你都係90後
不過我只係串緊你諗野好似小朋友
我講一句你就咁大反應
控制下你情緒先
好反感 一樣嘢
連登仔 根本當左
唔參軍 唔捐身家 貪平食左藍店 買左大陸嘢就=叛國
二元對立到 「唔絕對全方位支持」=藍=自私撚

就算我係一條自私撚 係意識形態上 起碼我同你都係一樣 無人可以完美
你可以唔當我係自己人 無問題
我都唔會變藍 因為係意識型態既選擇上我無選擇既餘地

但你去唔去公開打壓一d「唔絕對全方位支持」運動 但意識型態同你一樣既人
你有得揀
你諗嘢咪最似大人囉
駁唔到就人身攻擊屈人遲啲變強姦犯
真係好撚成熟喎
黃色生活圈子 做唔(夠)大就係咁撚樣
個道德要求高到 政治取態 凌駕於生活上所有嘢

你明知香港人未準備好革命 就已經set到個標準咁高
係咁威就打爆間鋪 咪無人食到囉
影相張相撚有人驚 影完會死?
cctai影相革命
講少少野就起曬綱咁
唔撚洗溝通啦咁
打咁大篇野你又唔撚睇
多左
同舉報批鬥有咩分別
黃會飲東江水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞