如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
之前有班藍絲將手足d資料放上網個個都屌哂鬼,因為冇人想個人資料向公眾媒體下曝光。大家最憎共產黨係因為佢專政,而家你見人同你意見不合,就想用網上批鬥方式強迫所有反對聲音跟從你意見,咁同惡撚哂既共產黨有咩分別?真係想做好黃色經濟圈,只要做好自己本份,多d同父母朋友分享,約親食飯都揀間黃已經好夠,鼓吹呢種批鬥文化我唔覺得會有咩幫助。

你想要點樣既社會,就要用相對既方式去爭取,我地唔係要一言堂,我地要既係民主自由既社會。
你明唔明咩係批鬥?
你估淨係文革鬥死人先叫批鬥?
革你老母咩 根本就係控制思想
又係d共狗扮黃
姐係咁
每個人都有自己可承受既風險
如果承受力低未做返冇咁大風險既事
如果你要強逼所有人跟你出去前線
呢個係冇可能嘅事
要所有黃既都一齊罷食藍店
同樣係唔可能嘅事
好心你做人就現實啲啦
成人沉醉係網絡世界
以為你做到而唔反感既野
所有人都做到
呢啲就係你溝唔到仔/女既原因
因為你唔識理人感受
照你邏輯老豆搵仔都係連衛兵都係專政
班狗同佢地意見不合就將班狗D資料放哂上網
Push
成日*
狗叫意見不合?狗係罪大惡極,係打死人喎,咁都有得比?
留名睇有人又話日本學運
乜9都日本學運,最緊要念力抗共,唔係又重演日本學運
我又冇去影
只係想講手足去影佢地大頭都唔割
你地就成班爭住衝出嚟割話人地連衛兵
咁撚樣又可以扯到我溝唔到仔/女同沉醉網絡世界
你又識我真人喇喎
駁唔到就係到人身攻擊
你答到未呀
食元氣同食扑嘢家比人影大頭係咪同手足發夢比人影大頭一樣要比人告暴動入去坐十碌八碌呀
咁樣拎嚟比?
就算當時人睇到,只會覺得影嗰個on9
點解冇得比?
自己望下上面
連登仔都可以同紅衛兵比
手足發夢比人影大頭都可以同港豬食元氣吉野家比人影大頭比
入得去食都唔會係黃
班官媒出聲都係驚藍店收皮
所以要推,大大力推
你邏輯學係咪拎F
咁樣叫冇答你?
拎撚住個光環過世啦
批鬥都唔知點解就拎嚟用
你自膠?
咁都唔係一班人強烈批評?
唔割同俾feedback 係兩回事,唔好偷換概念。六月到而家話就話兄弟爬山,各自努力,但係要嬴係一齊嬴,正如poly單野做錯決定,大家識汲取教訓再做好d,呢個係香港人堅持到呢一刻既原因,而家同你講呢個做法唔理想,討論下點樣再做好d,咁樣又叫做同人割席?核爆都唔割係一個重要既信念,但同時當大家唔能夠理性討論,尊重大家意見時,同樣可以係一件好危險既事。你冷靜d先啦
人身攻擊屈我遲啲會變強姦犯同話我溝唔到仔/女=答咗
你邏輯學拎U添喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞