如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
到時藍絲咁樣對返啲黃絲嗰陣我會保持中立
仲要專影後生,樓主擺明想搞分化啦
講緊文革呀,屌你老母又偷換概念
人地社運係癲勇武斬同路人覺得佢地太過和理冇撚用,你自己唔識就上網google啦,仲好意思話民族劣根性咁韓國影人大頭真係垃圾民族黎
叫你地唔好批鬥就話人五毛
有冇諗過藍同黃仲有啲叫豬?
藍絲係咪突登入去黃店影人相起底?
但你地連人地係藍定係豬都未知就影人相上黎公審
遲早搭黨鐵成車人都比人放上黎公審

我剩係想講你地咁樣批鬥法只係會令班豬變藍 令黃變得令人恐懼
只要唔係企返黃個邊 甚至做豬 就會被公審
你地可以影返班打人、侮辱人既藍絲黑警相 無問題
但唔係連人地食餐飯都要影相公審
好笑
唔明咩係抗爭嗰個應該係你
屌你老母樓主係鬼黎架;大家咪撚推呀!
呢個post大量鬼係入面,大家唔好響應呀
你喺咪生存喺平衡時空? 網上世界?
吉野家可以做到$2x有牛肉飯+汽水, 去邊度搵呀?
我咪講咗如果楊明派$50畀黃, 一樣大把人去, 但唔係派畀黃嘛!
我咁大反應, 係因為你班on9郁基層飲食, 不知天高地厚!我每日返工lunch time都見一堆學生食吉野家, 成間店九成著校服, 要唔要我幫你哋影相?
如果你去影美心皇宮, 我一樣反對你哋搞文革式批鬥, 但我唔會咁大反應留言批評! M記都係, 強烈反對郁啲平價食物, $25一個餐, 邊間黃店做到? 咁平價嘅嘢, 梗係食垃圾, 呢個全世界都知, 就好似食煙一樣, 但有人選擇重食, 我哋又憑乜嘢阻止?! 共產化?!
樓主弱智唔使理
就係有你呢啲傻閪,覺得眾人皆醉我獨醒

好撚慘要係連登唱下反調引人注意

現實係咪冇乜朋友同你傾偈?
咁又有得比?
影人食元氣扑嘢家比人影嗰個會唔會比人拉
洗唔洗坐監呀
發夢比人影大頭分分鐘要入去坐十碌八碌架戇鳩仔
人哋鍾意食咩關你撚事咩
你唔好撚咁撚極端啦
做撚埋啲戇鳩野
人哋又唔係去撐警集會
咁都要俾你放上黎批鬥
唔好搞撚臭場運動啦
屌鳩樓主同負皮既人應該都係平時食開吉野家
呢啲comment樓主唔敢回
現實樓主係毒撚
要上連登刷存在感
吹呀我食足m記美心呀
影囉
原來而家係香港食野都冇自由
連衛兵幾時去強姦打劫
共狗吠兩聲黎聽下
樓豬啲咁既廢物 撚夠膽咩
打稻草人就叻
見到撕紙狗咁撚惡 樓豬只會話: 撕一貼百!怕條撚咩!
現實就係當日屌鳩我支持港獨係戇鳩係冇可能嗰班而家變撚曬熱狗日日笑鳩黃絲 你咪繼續打飛機囉
你依家夠強迫我唔影鳩你相啦
退一萬步 如果佢用晒成副身家抗爭搞到冇錢食飯
向現實低頭去金拱門/吉野家食個廿幾蚊嘅飯係咪都要割?
唔好講咩係手足就唔好食呢啲藍店紅店 廿五蚊去茶記連個雲吞麵都未必食到
樓主喺po人上嚟之前有冇了解過呢啲? 定係只係想展示下自己好似好識抗爭咁屌連登仔"根本唔知咩叫抗爭"拎優越感?
文革咩,咪撚柒啦屌
出去食野見到有樓豬呢啲仆街影相有理冇理打左先講 報警等差佬拉尻佢返差館再打多鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞