如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
影張相就會令人做唔到生意?
食吉野家真係垃撚圾
講趕時間/冇替代品班撚屌意志薄弱到咁嗌乜野光復香港
收爹啦唔出聲姐你哋咁撚惡幾多人比你哋迫到冇工開生活差
占撚早餐除左佢個雞飯 無乜其他好代替
利申半年無食
你繼續玩quotation
同你認真對答都係晒氣
唔係黃 但都唔係狗
本身都有啲惻隱之心想做黃
不過黃絲太撚煩膠垃圾 剩係識攬撚住個五大訴求
港獨又唔撚敢諗
我寧願攬炒睇你班上年先識投票仲要喺度打飛機一啲都唔慚愧嘅垃圾一齊比中共清洗
所以勇武咪退哂場做和理非
會!
因為窮
識得有啲黃特登過了lunch hour
tea time先去食廿蚊飯當lunch
用佢app, lunch & dinner 也有廿蚊飯coupon
呢個價係平絕全港, 所以先會仲有人去
有啲人太離地, 好似班高官咁, 完全唔明市況
就好似黃唔代表一定聰明, 藍唔一定蠢
仲有兩大極端離地嘅人, 都好正常
黃色經濟圈本來就係要自發性
依家搞撚到好似幫襯左藍店既人 就一定死罪
要用恐嚇影相既方式要求人地幫襯黃店
你覺得好撚合邏輯??

唔好話我講咩撚野道德高地
我唔撚同你講道德
我同你講邏輯姐

成日講咩白色恐怖 自己做埋D野同支共一撚樣
唔好扮清高 呢D係事實
惡既唔敢恰
咁搵d好恰既黎恰囉
打下飛機姐
係你眼中個撚個唔係係你嗰邊嘅聲音咪五毛戇鳩仔
射到一地都係
咁咪真攬炒囉,其中一個目標,有乜問題
窮就帶飯啦on9 畀咁多藉口自己
, 人民精神夠團結簡單會咁咪, 睇下烏克籣
人地黃衛兵剩係藍 都係咁講要裝修啦 根本就係一言堂
又唔見台灣小英啲Fans會走去影韓粉啲大頭
仲係到講話唔好影相就係企緊道德高地 講乜野老豆搵仔好過份係到反諷
屌你老母兩樣野嚴重性都唔撚同

黑警殺人老強人 但無人制裁到佢地 我地只可以用呢啲方式制裁佢地 我覺得冇問題
但樓主張相個兩件只係去藍店食個飯 你可以話佢地無良知 但有幾罪大惡極到要比人影相上黎公審?
行過去同佢講兩句叫佢唔好食藍店好難咩?一陣影中啲情緒激動既人你比人打到入廠真係唔好又放人上黎公審話人打鳩你
正如班藍絲影人相之後比人打 都係自己攞黎

要搞黃色經濟圈係要人地心甘情願 唔係逼人地加入你黃色經濟圈囉
仲要比人話黃衛兵就起哂鋼
鬥撚死哂佢地就啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞