寬頻海鮮價 邊間先係真正平靚正

619 回覆
80 Like 8 Dislike
其實佢係198一個月簽3年約入面free 12個月
唔好比較friend唔friend

問鄰居最實際
我又貴又冇now送
上面有人同我一樣速度一樣價錢有now送
以前做過電訊狗而家冇做
D電訊公司好on9既
特別係pccw
唔同部門可以唔同禮品
例如有時call centre果邊可以多左d禮物其他sales冇既
私樓又有分兩種
D特別高尚既仲要普通sales唔做得特別有個部門負責
有時有客問先知原來個地址我唔做得
新約就大同小異嫁啦
續約就真係唔好搵sales啦
因為有個續約部就專係催你續約
你愈遲扑槌就會一路減俾你
一般sales做續約係一定唔夠續約部平
而且佢地跑數個分係好撚低
手續又麻撚煩所以一般都唔想做
拿拿林答完你等你一係扑槌一係走
我做果時就直程同個客講等續約部打俾你啦
我咁都ok架
佢唔俾呢個offer我
學到野
唔怪得知netvigator冇得sales傾續約 一定要續約部搞
但上面有人9x有1000m有對比有傷害
反正我信netvigator 幾乎從來冇斷過打機從來唔爆ping
簽多12個月都冇所謂
我等7月hkbn 100m($200) 完約即轉網上含1000m
(我住個度得網上含+iCable+hgc 有1000m)
HKBN 100mbps成日斷
到你真係交form就會有人打俾你
係 連安裝都係同一班人換衫做 唯一分別部modem無左hkbn張貼紙
網上爬我屌佢老母用華為modem
我自己打過去問form
佢堅持18x 我都堅持比左form我先再考慮
然後佢話幫我check check到原來可以138
我話簽

然後上面有人話138會送now
或者 9x就得
但我係138咩都唔送

宜家唔知有冇得再用價錢太貴想cut呢個理由 再壓佢多次 因爲我當時on99已經話左簽
私樓好少一百幾十,我都298 1000m,除非公屋
老實講,如果要2老唔再睇下tvb定話一定要用hkt
R佢個now tv/now e盒

做下打手先
要比返個客?
如果係netvigator
你一個月前入cut form 啦
佢會有所謂專員打比你
HGCing 有陣時夜晚唔知點解會斷網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞