寬頻海鮮價 邊間先係真正平靚正

619 回覆
80 Like 8 Dislike
同佢講$98 1000mb先簽,冇呢個價就唔洗再打黎
hkbn 真係仆街黎 當啲舊客係狗咁撚

HGC 唔使$100
居屋
100 MB嘅 plan
比較煩嘅係佢失驚無神一星期會斷一至兩次,每次幾分鐘到10幾分鐘
Agree. 但最平,唔打機勉強可以用
唔會啦,有一排情況比較嚴重。
我係佢比我個黑色盒度連咗兩個唔同牌子嘅router去試,斷線嘅時候係兩邊嘅Wi-Fi都連得到但係上唔到網
你喺街到問?定係去鋪頭?112好抵喎
問吓我屋苑有冇裝先
見到hkbn 1000m平均月費先105
pccw遲啲講埋要cut form睇下開幾多
私樓應該做唔到$98 1000m?
私樓 網上含1000M $188
LM
網上爬交cut form 都係冇offer, 即cut 唔好煩
你交完都冇新offer?
冇啦,第一次電話個壽頭仲同我講間間門市都cut 到,又話做返上次個西價價238 500M已經好優惠 (實際上次續係24個月免6個月, 今次佢開30個月約比500 超市coupon 打發我, 佢都痴痴地)
結果要去指定門市交,諗返都有d 火
完約未?未仲會打俾你
睇下點囉,仲有兩個禮拜,佢做唔返上次口價我cut 硬, 反正果張約我幫兩老比姐,只睇價錢有線都用
我估吓
會唔會真係再打嚟,話開個$98 500M,然後氹你話唔洗煩搵第二間嚟裝線
新客戶同轉會通常有優惠,最好約滿就轉。除非你嗰區真係無sales擺檔,又要嚇佢攞cut form又拖續約好晒自己口水同時間。
唔係嚇佢攞cut form,係真係要send咗cut form先有最低offer(好彩嘅話)
HKBN 100M 5月尾到期
想轉PCCW 1000M
想問下係咪直接搵街邊sales就得
定要4月尾交cut form再搵sales
話轉就轉?
用開1000M,其他寬頻商無1000M,又因為要轉100M都唔介意?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞