寬頻海鮮價 邊間先係真正平靚正

619 回覆
80 Like 8 Dislike
啱啊,搵左sales問吓價,跟住交cut form睇下香港寬頻挽留價點再決定都得
咪話咗除非冇囉屌
你只話除非無sales擺檔,無提過其他寬頻商你個單位有冇齊port位
我係話通常有優惠,如果冇(冇sales擺檔嗰區通常無做緊優惠)嘅話就無計喇。咁如果直頭無port位嘅話,唔駛講都梗係唔轉喇頂你
好多街霸上網tg Wts sell Plan,你嗰區無街霸都可以網上問嘅
用咗netvigator廿年 公屋
仲有兩個星期到期
本身開我$168 1000m
send咗cut form佢開我$98 1000m
冇送$500 coupon offer 佢話已經係最抵
所以費事嘥時間講價照續算喇
我 2x 1Gbps = $198/月
Netvigator
原來係咁
我打死唔信咁平, 9成9 icable...
講真,唉畸寶都好過hgc
smt咁進取,又hkbn又i cable又HGC

CMHK 有hkbn、有i cable

宜家手機網絡同寬頻網絡商一家親。
咁依家$100以下1000m邊間比較好?
仲有半年hkbn約
諗住轉網上行/pccw,邊間平過$100而又算穩定既就轉邊間
網上行即係pccw
咁多間最穩定一定係佢
利申:用緊
本身hkbn都ok不過十年舊客都咁撚貴
到時唔平d即刻cut鳩佢轉pccw
用左HKNB 十幾年 呢個月31號完約
本身$149 續約要$181 先得100M
想轉網上行 不過上佢官網比價1000M $198
去同街霸度會唔會抵好多?
肯定會
你去電訊台d post 搵d sales tg 問都得
正路會
懶既話去佢fb問留電話有sales搵你㗎啦
想問下你用過hkbn同smt 有冇咩分別? 快咗慢咗?有冇斷線?
我問d sales佢地話無依啲plan
想問你係點搵依個offer??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞