寬頻海鮮價 邊間先係真正平靚正

619 回覆
80 Like 8 Dislike
私樓用緊netvigator 300m 要238一個月 免幾個月 但都貴
有friend都係私樓 用緊1000m先一百幾蚊

問左netvigator續約幾錢500m $238 又係免幾個月
300m嘅話$188 送$400 coupon

轉hkbn仲離譜100m都要$15x

HGC 500m $119 簽36個月 會唔會斷?
Smartone 1000m $128 用hkbn但聼講係低順位
想聼真實用家感受

屌你老母寬頻海鮮價問唔同sales都唔同價
揾食去隔離台
揾食去隔離台
hkbn 轉去hgc 1000mbps好平
唔係hkbn 都好平
利申用ing, 都係垃圾
Hgc就算啦

體驗如何
包膠please
兩間都正路 唔會斷 有比到速度

但hkbn啲服務都幾我試過寬頻仲有一年後先到期但join左隔離台嘅plan
個sales係咁話可以幫我推遲個plan嘅生效日期 但電話cs同條款寫明簽約後6個月内 plan必須啓用生效
最後我屌到佢反皮幫我取消返 真心on9
hgc用nokia modem 用左半年,未斷過
不過hgc上外國網會比較慢
我netvigator 300m 要238
Friend hkbn 1000m先一百幾
咩世界?
屌 之前唐樓得hkbn 而家198先100m搬撚左仲有一年合約啊仆街
pccw 要交cut form

cs會打電話俾你confirm 你話貴佢會出挽留價俾你
CMHK 啦
會打機? ping點?
on9海鮮價冇法例監管
但我1月21號就到期得兩個星期
完全冇收過電話叫我續 唔想留我
唔理上唔上到
首先cmhk就是罪
用緊hgc
夜晚成撚日斷
一斷就幾個鐘
cut要一個月前通知
你唔主動通知佢cut,會用原價自動同你續...
私樓?
細佬我無知,收費唔係睇地區同大廈嫁咩?
會原價自動續我知
但屌咁我可以點硬食一個月冇約238?
Yes
你打機更加唔好用
我琴晚玩lol係咁4x跳到上17x
Rainbow Six直情ser都入唔到
但YouTube個啲又睇到
真係咪撚用
而家等完約轉
Hkbn好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞