寬頻海鮮價 邊間先係真正平靚正

619 回覆
80 Like 8 Dislike
用緊SMT 1000
冇出過問題 穩定
公屋1000mb hkbn
上份約19x 佢打黎叫我續258
我屌佢訓醒未 就cut9佢線
聽講hkbn同smt新客都會俾華為modem
機樓轉咗用華為設備,所以modem都一定要跟住用華為
有巴打打去投訴堅持唔用華為modem佢先肯換返非華為modem

呢度有冇巴打新簽hkbn同smt可以提供下information
我而家$105都唔肯簽
咁你...
我自己一直無理上網野 原來依家係HKBN 100m連MYtvsuper $168 睇返你地d價 原來做左好撚耐水魚
個plan 6月到期 如果轉 netvigator 1000m 再殺佢價
係唔係等完約果時sales打俾我再傾會好d?
隔離某登見到
// SMT CS話有華為同NOKIA同ALCATEL 三款,無得揀隨機派,不過有啲樓有啲機唔SUPPORT,最後我棟大廈插唔到華為,派左部NOKIA我。
所以記得要問清楚唷。//
無錯,有條友叫kenji lam 既senior manager 721 當晚d市民被白衫打, 佢講大快人心, 而家仲未被人炒
未撚用hkbn
打去hkbn叫佢send咗cut form俾你先
等你真係寄咗張form俾佢,佢先會叫續約部同你傾
和記唔係轉咗手咩
Hkbn串過碼頭咕哩
公屋就咪用hkbn la
pccw都係誠哥既, 點解唔支持下?
利申,pccw 續約, 158 一個月, 簽24 個月, 送二千蚊coupon, 平均76 蚊一個月
之前試過連登搵兩個網上含sales
一個開二百幾蚊一個月先得500m
一個就氹我唔好續約 叫我等完左再簽過 安裝費要重新俾過
最後直接打去網上含call centre問 百幾蚊有1000m 仲送左一年csl電話卡俾我
和記 1000mb+家居電話
死R硬R續約三年 一個月先$12X
唔想煩 應該都會續約
利申:十年新樓 可能新線 所以質素唔錯
正路有14日冷靜期
我fd私樓 $188 1000mb
如果交既話約時交好 6月到期既話
應該依家send俾佢?
隨時sd得最遲一個月前
但offer越近完約越平
我留意下先 thanks
你可以咁做但實際上冇乜可能
而家D客唔會只問一蹶saels
唔夾鳩你趺錢都抄笑啦仲收埋D優惠
同埋優惠唔係經常有
marketing屎忽痕話呢幾個月送乜春咪有得送
唔同部門又唔同野
仲有d特別限時優惠係某d屋苑送幾個月免費果類
如果唔睇清楚好易又俾客屌點解人地多幾個月你冇
續約部offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞