寬頻海鮮價 邊間先係真正平靚正

619 回覆
80 Like 8 Dislike
PCCW
每個月收158
3年 中間有一年FREE 平均105.X
唔用modern點樣光纖入屋..?
Using SmarTone (hkbn) $128 per month 1000gb.
Very fast, never disconnect , ho jeng
Smartone $118 now
佢只係send左sms message俾我,即係ignore佢更好? 我宜家170都 ok,我驚佢加價咋
Yes
光纖?
Pccw

158x24 送2000
98x30 送500
呢兩個係續約最平? 咁新約有冇邊個最平 近排簽咗Pccw 1000M 105/month
識玩緊係cut form
我netvigator 1000m 先交98
再比多500 超市現金卷
平均77
我自己由有線到hkbn 再到netvigator
有線係最撚垃圾
之後用hkbn 先叫做寬頻
之後用左netvigator先知咩叫做極速寬頻
完全無投訴.打機上網bt所有野都係好穩定
不過當時要交200幾.今期續約1000m先98
有冇勇士敢用支移動寛頻上網?好奇想知表現
第一次續約價?? 幾耐之前續?
我2月頭到期 公屋 本身用緊$238 x24 500m 之前打嚟續約最平都只有$188 x 24m + 500 coupon
睇完呢個post學到嘢諗住send cut form 睇吓會唔會仲有呢個$98x30+$500 coupon offer thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞