寬頻海鮮價 邊間先係真正平靚正

619 回覆
80 Like 8 Dislike
我兩年前138 1000
愈近完約日價愈平係常識
我私樓 $180
我公屋撚用HKBN 1000M好似連埋電話200頭一個月
通常舊客當你on9 新客先有得平
岩岩簽左網上行,200m,$163,送NOW E睇英超同西甲,另外加左$58睇埋歐聯歐霸
上 HKEPC 睇下 果邊成日有人share 最updated價

我netvigator私樓1000mb 上年續

178一個月 送1000 coupon 簽24個月
Hgc 舊樓速度麻麻地,唯一好處係
唔用屎為modem
12月尾HKBN打來續約(1月頭到期)
單棟私樓,1000Mbs
169 x 24月(免三個月)

咁多年續約經驗,都係每一季尾,佢地都要交數,谷大個額去入帳交數
續左138 hkbn 1000mb
本身178
佢開208叫我續
我話我只接受到原價,如果唔係唔好打黎
點知佢打左三次,話208會送返惠康100$

我鬧撚到佢狗咁
先開138比我
一樣 5月底轉
hkbn真係當舊客弱智
私樓剛續約 2年約 1000M 每月$138, 約滿$178
之前$298 300M
netvigator
hkbn要最後一個月先會出靚價,你5月先到期一定俾垃圾價你
唔一定 我到最後1個月 sd埋cut form都仲係話冇得平一定要加價(我只係要求原價)
之後sales仲要打電話黎串77咁叫我續約
啱啱先係網上行 30mb百幾蚊轉去hgc500mb 79+10蚊送router 光纖入屋

開心使用中 快咗好多 做speedtest又近500mb既 自己一個係屋企用wifi既話 多幾陪機都有200幾mb

之前上網睇hgc好似係睇咩地方 有d好閪有d好好

hgc真係最平既又 公屋仔恩物

利申 公屋仔
私/居屋?
其實99蚊1000mb真係算係咁
私樓,舊樓
係 年尾夠膽死奪命追魂call催人續兩舊水100mb
戇撚柒鳩睬佢都有味
網上行1000m$138月/2年plan
新用户有轉台優惠,上官網睇
用咗6,7年,真心正

入個app格價
smartone 1000mb 連手提無限plan連屋企電話 3xx個月
開心使用中
反正都係比屋企人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞