LIHKG機械鍵盤集中討論區#6

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我套SA Amazing Chocolate 已經破左滯留德國記錄。上個月28號已經係德國,今日都未飛到香港

好想要呢kit嘢果陣冇錢買
我套SA Amazing Chocolate 已經破左滯留德國記錄。上個月28號已經係德國,今日都未飛到香港

我好後悔無買埋套Numpad Kit,想收都收唔到。
呢套同Camping都整得好好,Camping粒ESC 係半透明。

呢套同Camping都整得好好,Camping粒ESC 係半透明。

話說巴打有冇買GMK terminal?
Filco Convertible 2 TKL唔小心跌爆左個殼
有冇得淨係買個殼

上淘寶買鋁殼

呢個藍芽model搵唔到

話說巴打有冇買GMK terminal?

有,但我比較期待套GMK SOWARE。
Jelly Key次次同MD Group Buy都出事

https://imgur.com/a/UwWS3#qJxCESZ
Jelly Key次次同MD Group Buy都出事

https://imgur.com/a/UwWS3#qJxCESZ

哇屌 斜到咁

US Post 最 cheap 嗰隻 First class international 都好過佢多多聲
EXENT啱啱先俾錢好似有啲仆街

佢賣左好多隻,一兩隻遲俾錢都唔多覺。當然最好係一收Invoice就找數。

發覺好似而家仲可以落order有興趣嘅巴打可以去試下

個設計幾靚
不過我覺得65% /60%就係想細細個 ,佢太大舊

佢賣左好多隻,一兩隻遲俾錢都唔多覺。當然最好係一收Invoice就找數。

個設計幾靚

60% 都唔一定細嘅

個設計幾靚

60% 都唔一定細嘅

Kishsaver
我都等緊
初試禁果
初試禁果

好彩唔係C
買賣唔買 model f 好
買賣唔買 model f 好

你講remake 果個?
我諗過等佢第一批送左 睇埋review 先買
個搞手講明 第二批 order deadline 一定係 第一批送到晒之後 留時間比人試
初試禁果

好彩唔係C

邊隻有c
初試禁果

好彩唔係C

邊隻有c

980, 600(好似係)
初試禁果

好彩唔係C

邊隻有c

980, 660(好似係)

錯咗添
初試禁果

好彩唔係C

邊隻有c

錯咗添

唔緊要,多口問下only
初試禁果

好彩唔係C

邊隻有c

錯咗添

我覺得HHKB好玩啲,不過個價錢好唔friendly
初試禁果

好彩唔係C

邊隻有c

錯咗添

HHKB 好平啫

好彩唔係C

邊隻有c

錯咗添

HHKB 好平啫

好彩唔係C

邊隻有c

錯咗添

HHKB 好平啫

平係平,但係比起其他唔friendly吖嘛660c好似都係千中間

好彩唔係C

邊隻有c

錯咗添

HHKB 好平啫

平係平,但係比起其他唔friendly吖嘛660c好似都係千中間

係咩,上次個 fd 買 HHKB Pro JP 連運費好似都係千中間喎

錯咗添

HHKB 好平啫

係咩,上次個 fd 買 HHKB Pro JP 連運費好似都係千中間喎

Hhkb pro 2 而加萬九yen 左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞