LIHKG機械鍵盤集中討論區#6

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
順便叫埋佢地唔撚好再問LRC好唔好用
每次都有人問

我咪講緊呢樣野 改個頭post第一句擺呢樣

我覺得呢一part應該要參考下闇魔個頭post既風格

驗眼圖就係我抄佢

定係放棄大部分凡人
打發由得佢哋去安安心心咁去 lcr
淨係集中嗰啲有心入寺練功嘅

整個price range,講下呢個price range買瓊啲咩仲實際

咁樣應該最好

我建議唔好打頭post,個post名改淨鍵盤兩隻字識玩嘅自然會入嚟

咁會變咗小圈子post

雖然依家都好似係

鍵盤討論區#7 ?

等唔同人入黎 然後由平價機械鍵盤開始介紹

機械鍵盤#7
然後有嘢問先同佢介紹
順便叫埋佢地唔撚好再問LRC好唔好用
每次都有人問

我咪講緊呢樣野 改個頭post第一句擺呢樣

我覺得呢一part應該要參考下闇魔個頭post既風格

驗眼圖就係我抄佢

定係放棄大部分凡人
打發由得佢哋去安安心心咁去 lcr
淨係集中嗰啲有心入寺練功嘅

整個price range,講下呢個price range買瓊啲咩仲實際

咁樣應該最好

我建議唔好打頭post,個post名改淨鍵盤兩隻字識玩嘅自然會入嚟

咁會變咗小圈子post

雖然依家都好似係

鍵盤討論區#7 ?

等唔同人入黎 然後由平價機械鍵盤開始介紹

跟住有人走入黎問想要Logitech嘅藍芽鍵盤

屌撚到佢縮返入佢老母個西到
已入手hhkb pro2預備Rama就出隻hhkb mod kit
鍵盤撚#7

直接啲好
Filco Majestouch 2全白個隻好靚
想買茶軸

利申新手

去馬啦
Filco個stabiliser好正

我反而想知年中有幾多人會因為驚白色污糟呢啲原因,而專登買黑色
Filco Majestouch 2全白個隻好靚
想買茶軸

利申新手

去馬啦
Filco個stabiliser好正

我反而想知年中有幾多人會因為驚白色污糟呢啲原因,而專登買黑色

白色不知幾靚
不過地獄道白色得靜音紅
我本身想買茶軸
大家點睇

軸緊要過色水
唔好貪靚
得87有茶軸白色

買87之後再加隻白色numpad放左手邊
得87有茶軸白色

87正啊
已入手hhkb pro2預備Rama就出隻hhkb mod kit

HHKB係幾好玩嘅,遲啲等套terminal嚟睇下啲色夾唔夾先

咩MOD KIT
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-matt3o-devtty-custom-keycap-set
Hi-Pro profile 好似幾抵玩

no money to buy this
機械鍵盤撚#7

直接啲好
Filco Convertible 2 TKL唔小心跌爆左個殼
有冇得淨係買個殼

咩MOD KIT

https://www.instagram.com/p/BHZpabLDalp/
Filco Convertible 2 TKL唔小心跌爆左個殼
有冇得淨係買個殼

上淘寶買鋁殼
EXENT啱啱先俾錢好似有啲仆街

佢賣左好多隻,一兩隻遲俾錢都唔多覺。當然最好係一收Invoice就找數。

佢賣左好多隻,一兩隻遲俾錢都唔多覺。當然最好係一收Invoice就找數。

發覺好似而家仲可以落order有興趣嘅巴打可以去試下
我套SA Amazing Chocolate 已經破左滯留德國記錄。上個月28號已經係德國,今日都未飛到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞