LIHKG機械鍵盤集中討論區#6

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
大陸Duck Viper v2 準備出貨

準備中伏

你睇下你個隻Anodized 會唔會好怪,我隻黑怪怪地,銀反而無野。
訂左gateron黃軸

準備中伏

你睇下你個隻Anodized 會唔會好怪,我隻黑怪怪地,銀反而無野。

我個隻要左黑面銀底,到左我用iphone 鏡頭影兩張close up 擺上黎
我想放poker 2
blue switch (cherry)
白色,有無人有興趣呢

仲有enjoypbt灰白紫1 set

買左用唔著

Keycap圖
想入黑軸
有燈/冇燈都得 大家有冇邊隻推薦比小弟
唔該
想入黑軸
唔該

頭post
想入黑軸
唔該

頭post

冇出其他新嘢? 仲諗住應該會有唔同
唔該你先
想入黑軸
唔該

頭post

唔該你先

Leopold Fc980m
想入黑軸
唔該

頭post

唔該你先

Leopold x 2
想入黑軸
唔該

頭post

唔該你先

想入黑軸
唔該

頭post

唔該你先

我有隻fc990r黑軸 幾新下
有興趣收留佢嘅話留個telegram
今晚收工揾你
想入黑軸
唔該

頭post

唔該你先

今晚收工揾你

我想入青軸 鍾意啪啪啪啪啪
想入黑軸
唔該

頭post

唔該你先

今晚收工揾你

我想入青軸 鍾意啪啪啪啪啪

我用左青後打字慢左

準備中伏

Any link seesee

準備中伏

Any link seesee
團已截
https://world.taobao.com/item/542626452571.htm?
去咗幾日旅行,miss咗十幾版
先劉明
想入黑軸
唔該

頭post

唔該你先

有冇巴打放87鍵青軸?
諗住公司用
有冇巴打放87鍵青軸?
諗住公司用

btw 記得買 filco 加 SA cap
啪啪啪勁爽
隻TADA68終於到左
不過發覺冇拔鍵器送,想問下邊到有得買
隻TADA68終於到左

魔鬼
隻TADA68終於到左

魔鬼 淘寶
有啲巴打都有多 可以揾佢地
隻TADA68終於到左

魔鬼 淘寶
有啲巴打都有多 可以揾佢地

唔該晒,得閒去開MK先買LU咁

打字啪啪聲好爽
https://geekhack.org/index.php?topic=79141.0

fully programmable , 60% model f 屌唔屌好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞