Mazda 車主揮手區 (8)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
新馬3未睇實車,不過會唔會好似新馬6咁,停車有touch ,揸車冇Touch,開緊車淨係可以用粒野。
其實果粒野幾方便,因為最主要嘅快捷鍵都已經俾埋你,一插電話自己CarPlay 播歌或者繼續播你手機原本播緊嘅嘢,要用地圖就再㩒快捷鍵,基本上揸車剩係得呢兩個要用,其他嗰啲嘢用Siri咪算,Siri搞唔掂先至慢慢玩粒的
ma3 no touch
宜家d新車係咪冇天窗? 我見佢d promotion相全部都冇
例牌有
請教馬3個istop係咪無得長熄
無 除非拮電腦改
劑劑開車指定動作
有冇師兄知道點先可以唔好Android Auto / Apple CarPlay 一停音樂就播收音機 (唔要Mute...,成日唔記得開返)
08/09左右
應該要3..不過仲簡緊
好難搵到08年馬6 28car果D盤唔夠1日就賣左
請教3仔想換靜呔首選係咪t005a
馬3都係
雪牌 4年+>27歲
想簡 1500cc, 馬2定馬3好?

利申:
操車用,番工番學 一日大約來回50-70km
budget 打算3萬內
唔載人 馬2。會載下人 馬3

3萬內起砸十年車
我都係見到06-07左右較多, 通常有咩問題

有諗住一係honda
今日係街見到新M3 fastback soul red, 紅內籠
型到呢
如果揀10/11 油耗會唔會好啲?
睇隔嚟post話原廠保養5年= 每年叫你返去檢查, 換下偈油風隔就收你幾千,係咪真架
第一次買車,佢要我渣夠1千就送返去檢查,係咪檢完就要俾筆錢
頭1000,跟住每5000/半年番去一次
頭幾次免費,跟住會叫你買package,睇你咩車,我M3 大約34千一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞