Mazda 車主揮手區 (8)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
A250 42萬 加埋option近50....
BMW Audi 唔熟等其他人講
VW就算啦
試完mazda3, 完全覺得唔值280k
而家仲加到290k...真係唔會考慮
之前bmw 1系做promote都平過mazda 3
介紹下?
下下promo計無意思
又上年製又齋
19年貨尾之前都賣25萬鬆 歐洲車減到盡邊有呢個價位
仲有都係果句 未加option
仆街今時今日benz後泊鏡都仲要加幾千
推介下
35萬
係呀 個ag聲稱有客落左訂 35萬內有交易
廠話9/10月 佢自己就估年尾
同價位可以A220了
我睇左mazda3 好耐
最後試晒差唔多價位既車
最後揀左 掃把佬XV, awd 係唔同d...
買雙田最premium
大家買新車會上會定銀行貸款?兩者有咩分別?

平均黎講上會個息係平dd 既, 但唔好處就係架車要俾人扣起囉, 你賣車果陣就麻煩d

好奇問你諗住買邊款既新車?
無人指住枝槍叫你買,接受唔到日本車咪買歐洲車
Cx5有
外國skyactiv x都比g貴幾萬蚊
X trail都有
上車會個息口會平過銀行?

係mazda上會做緊幾厘?

平均黎講上會個息係平dd 既, 但唔好處就係架車要俾人扣起囉, 你賣車果陣就麻煩d

好奇問你諗住買邊款既新車?
上車會個息口會平過銀行?

係mazda上會做緊幾厘?

更正: 唔係上佢mazda 自己個車會, 係搵其他銀行既車貸
我朋友搵到一間係做到低過2%既

因為果陣我比較過, 細銀行既車貸係最抵玩既
邊間咁平? mazda做緊2.5%
你搭uber算罷啦⋯⋯
有留意車台post 佢乜車都話唔得
行路啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞