Mazda 車主揮手區 (8)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
淘寶都仲舊款車零件賣?
有無教學係點拉線?thanks
大把
你搵唔到 係你打d名 唔係大陸用d名

一代BK = 老馬3 / 經典馬自達3
二代BL = 馬自達三 星騁
三代 = 昂克塞拉

拉線 youtube 應該有教學 不過用返英文search

我DIY整 換野 要拆 頭 尾bumper 都係上youtube睇
好多鬼佬教學
例如 換冷氣隔 都係睇住youtube 一步一步咁黎換
除咗返代理之外
出面有冇舖頭可以裝返apple CarPlay
代理收$2688
2018 Mazda 3
抵裝啦
係咪得apple冇android?
有埋架
巴打有無整?
我渣過兩部mazda都有android auto
我諗因爲香港playstore無android auto 上架
佢廢事啲科技白痴買左唔識裝apk投訴遮
有埋Android auto
試年年出左部mazda 2, 都係唔包apple CarPlay, 要另外加2688 裝,見佢好似係要幫你裝software 同換個support carplay 既 usb 插頭,原本果個usb 本唔support
除咗返代理之外
出面有冇舖頭可以裝返apple CarPlay
代理收$2688
2018 Mazda 3
上年出左部mazda 2, 都係唔包apple CarPlay, 要另外加2688 裝,見佢好似係要幫你裝software 同換個support carplay 既 usb 插頭,原本果個usb 本唔support
大家馬3幾錢保險?我0ncb 2100

我本身想暑假入部一代返工放工 而家唔敢了
巴打係邊到? 美國定澳洲
大概100KM要幾多L油
我喺澳洲啊,8升左右啦, 油箱45L
睇睇下其實馬6都唔差
大家部車兩邊側鏡會唔會成日壞,新車3年啱啱換第2次零件
我又無試過
Cx5渣左四年半..
入水死症
換一次收你幾多錢
如果未過保養應該唔收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞