Mazda 車主揮手區 (8)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
全世界都多
係香港唔多
歐美超好賣
Yes
呢部好撚靚
呢部concept car發佈左好耐
好撚有用
新牌仔,揸未夠一年,用過3次
舊版1.5 12.8km/L
唔係我錯先會用到
有次係有條友冇啦啦喺高速公路剎車,我冇跟好貼,應該10-20米,佢都識自己響+停
有次係轉線嗰陣望緊左鏡,前車突然剎制
但唔係佢先響一陣先停
應該有時間比你刹
你唔刹先介入
2017年車 依家15.6km/L🤣
有無人渣Mazda 8
你地每次入完入會唔會係setting到reset fuel consumption(咁上下嘅掣)
Highway 跟車得20米都唔算貼?

筆試題:要剎停一部40公里嘅車要幾長剎車距離呀
我會
我發現唔reset ,info個油耗好似唔識郁
儲得耐data自然會比較stable
我有個出車都而家嘅trip b都好少郁
有無人個側鏡壞過?auto開唔盡
17馬3
咪原裝咁 冇意思
https://www.facebook.com/groups/148386849165226/?ref=share
歡迎各位Mazda3 車主加入
鐘意吹水 出聚 DIY 亦可加入Whatsapp
(請加入FB群後 與管理員聯絡)

本會活躍會員主要聚腳於Whatsapp群
我地經常性不定時/即興搞聚
歡迎加入左既大家踴躍出聚 亦歡迎提出搞聚
本會亦鼓勵DIY維修保養改裝
並重於車友之間技術與知識交流
唔怕你多野講 最怕你唔講
入會
入WhatsApp group
認識下d人
出聚 認識下 睇下其他會員既車
熟識左咪請教下人呀 試下坐其他人換左避震既車

仲好過係度問啦 你都冇感受過 文字解釋唔同親身感受
新手想問d賣車網d車係有問題定唔係真係賣??
見呢到好多人想搵馬3但d賣車網都唔少馬3
有冇巴打知邊度有得賣啲膠地顫#ad 畀ore
TB Amazon eBay 一係唔寄香港,一係就左軚
先謝巴打
2018 Mazda3 1.5 Saloon
新手問有冇巴打賣m2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞