Mazda 車主揮手區 (8)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
呢啲主動安全平時就覺得冇用

用到一次隨時救返你條命/慳左一堆整車錢
巴打咩情況下用左
塞車
分心溜前
差d kiss
佢出紅色warning 同狂響
我估我唔brake 佢會自己brake
呢啲嘢真係救命㗎
我幫果位師兄finetune下
應該係無人用50萬買mazda

利申 買左 間唔中都撞見其他cx9
Touch wood我未啟動過..
不過呢啲安全野有好過無
其實我都有望過
唔算太貴
力水又好 (我飛飛地)
不過本身用緊 5+2,深明 5+2 既唔好處
所以隻眼都係望住 Alphard
27歲 p牌仔

Budget 110k到

出架Mazda 3 會唔會好過份

身邊d fd不斷推jazz RS GK5

但我鍾意Mazda 3, 靚好多
Mazda 一係就唔鐘意 一係就die hard fans
無既 自己就覺得Mazda 3好好J,望到都有少少射左出黎既感覺

只係自己咩嘢都唔識、上28car 驚俾人呃又,未試過買車,所以都唔知點
上網睇下買二手車流程就ok
都係離唔開 約睇車 傾價錢 驗車 過戶
18年mazda 3 1.5 幾錢到
新手請教🙏🏻
其實2同3後座係咪真係差好遠?
“M2/M3”
新手想問咁多位師兄
我部2010 萬3,想知換偈油應該換5w30定0w20?
遠 3仔坐到人 2仔後面唔舒服 youtube搵片睇下就知
我都等一次買車 想買m3 但2014年版車頭有無sensor 幫手睇位 新手驚唔識睇頭會hi 花
有無巴打揸緊M6 Diesel
想問下呢部有無野要注意

另外睇下有無人放緊 M6D
心水左好耐 想換部柴油腳車
新手hi花就一定 留啲錢當交學貴

利申 hi花過
日本渣過日產太近會響再去就自動停好正
14-16 冇安全設備但輕好多慳油好多
要360 sensor/cam 都係19打後
oh 咁又慘啲 日本渣過m3 14係幾爽 但個車機laglag 地 同睇唔到個頭有少少驚
車機lag
Mazda 個車機出奇地順
可能租車瓜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞