Mazda 車主揮手區 (8)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
我自己覺得分別不太
之前渣平版cx5 而家頂版cx9 分別不大
cx9
最近收左架柴6番黎
好撚正
小弟原本想入手架m3 2014
但睇睇下感覺好細部咁
定不如要m6/cx3

呢3部你地點睇

M3 m6 cx3
Cx3仲細
Ching咁其餘兩部你點睇定cx 5?
腳車,一個人都會想踩下
自己揸緊部a4 2.0操下車

啲frd話揸開呢架返唔到轉頭揸1500cc車

另外Sorrento睇過下好似好抵屌
我鐘意mazda 6 wagon
依度有無師兄放cx3?
之前Book唔到期翻廠超過建議咪數會點
無野
韓國車你心理上過到個章咪ok
A4 2.0又快得去邊吖
Mazda個哲理係想快就一定要踩深,而深你又唔會話驚因為架車仲好聽話,0-100既速度係合理嘅。
我覺得已經好快
第一次有自己車

之前都係去旅行揸過下
感覺上爭好遠,係日本踩到底都係140,150左右
依加印下都成100 我已經唔係好敢踩

踩得深個轉數咪好高?會唔會比較傷車
我依加未上過4000轉,舊車驚爆計,成十年有多

利申唔識車
A double-decker bus which has passengers in it is stuck on Lyndhurst Terrace along with the cars behind it because a truck is parked in the middle of the road delivering orchids and violets to the florist's but the truck driver has disappeared. No body knows where the lorry driver has gone. The double-deck bus and the cars behind it have been blowing their horns for fifteen minute which is hilarious...After fifteen minutes the driver finally returned and the traffic is flowing again.
佢無期唔關你事
4000都驚
入左架2016 mazda 3好靚仔好正
五門? 咩價左右?
係啊五門,差唔多14萬
Audi Turbo車真係殘得特別快 成日谷會極速收皮,心諗不如直接3000轉以上當紅區算
https://www.facebook.com/groups/148386849165226/?ref=share
歡迎各位Mazda3 車主加入
鐘意吹水 出聚 DIY 亦可加入Whatsapp
(請加入FB群後 與管理員聯絡)

本會活躍會員主要聚腳於Whatsapp群
我地經常性不定時/即興搞聚
歡迎加入左既大家踴躍出聚 亦歡迎提出搞聚
本會亦鼓勵DIY維修保養改裝
並重於車友之間技術與知識交流
唔怕你多野講 最怕你唔講
小弟放13年Mazda3, 有興趣留tg
有無師兄放cx3,小弟有興趣,留個tg大家傾傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞