Mazda 車主揮手區 (8)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
之前都諗緊3定6
最尾決定左6價錢差唔多又大d舒服d
好細囉
升高左嘅mazda2
各位巴打,雪藏三年牌,最近補完鐘,筆直50-60k 想出部Mazda 3 hatchback 點睇?
買 我雪左一年 都直接渣返屋企
點解萬士得個價企唔到?
新手想問下mazda車十幾萬咪會唔會多野整?
有有師兄買左Cx30 可以講下
睇下咩邊一代。
我果架三代 9萬幾咪都無野要整,淨係換下消耗品。
上兩代就相對多d野搞,不過都係有限數,算好養。
想問 2014年 mazda 3 (大改款左個代)有無得裝carplay? 原廠有無?

同埋 換偈油係咪求其去間車房就換到
如果mzd connect車機
原廠有得加返 好似2688
2700蚊 都真係唔平
有冇巴打揸new gen cx5? 可唔可以share下?試揸完覺得幾好想出番架
2019?
我果部上年六月出
係呀,巴打share下?維修保養果d, 我睇岩2500cc nappa款,多唔多坐5個人?
我係2.5 ispecial
五個人唔係成日坐
但坐果時無人投訴
無野壞,係長火車cam乾左舊電
返廠免費換
每年幾原廠換偈油風隔果d keep warranty
車重心高,轉灣乘客有時投訴會飄
司機唔覺
個籠同option無敵啦
岩呀,睇完好鐘意,不過佢d安全系統有d cut左,如盲點提示sales話個頻道撞左冇得搞
想問埋個後座seat belt detector會唔會太sensitive?因為我同屋企人試車果陣我坐後面,綁中間位安全帶個sensor會響,sales話唔可以坐中間?!!跟住我住番則邊,個sensor keep住響,sales話我擺左電話銀包係則邊seat位,佢feel到重量但冇扣到安全帶所以響,呢個問題有冇?
我個版本無盲點提示
個安全帶無個搞
最簡單
插佢中間個位個安全帶
竟然係咁
我諗左好耐架
問多少少,巴打油耗果度有冇計過?同佢聲稱既差得遠唔遠
10.3km/L
想問下依家cx3 新車賣幾錢
有冇師兄放m3 ? Budget 10-12K
網上真係好少盤🤦🏻‍♂️
https://t.me/loklok
Thanks !!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞