[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
zaha入咗車係連登嘅定位將係第二個安仔
好多從來冇報紙佬講過Ake意願點
如果夏天allin辛祖咁安應該真係唔會續
大家得返半年屌佢
Zaha而家根本就係廢版rashford
咁大筆錢買第二d聯賽潛力新星仲好
lautaro Martinez Haland
Zaha叫價80m都接受到
筆錢仲有兩成係俾獌狗
最驚係買左佢唔買sancho
Highest take-on success-rate among players with 15+ take-ons in the #UCL this season:

🔘 Mateo Kovacic (80%)
🔘 Willian (68%)
🔘 Boubakary Soumaré (67%)
🔘 Jeff Reine-Adélaïde (63%)
🔘 Lionel Messi (63%)
車鏝同時俾offer佢 佢真係未必揀車
睇到CA跌低即刻爬起身衝入去果種熱血
比較想知安仔走左之後仲會唔會內戰
鏝隻mendy廢咗咁多
願意立即比泥頭車撞死換取包皮加盟
人如其名
正常都去鏝 頂到公司佬就上神枱 又高人工過車
Koulibaly
官網第二作客有7折
因為根本唔到佢揀,所以佢意願唔重要
Howe 今日都講左佢控制唔到佢一月走定留,車仔要買根本傾都唔駛傾

And a £40million buyback clause means Frank Lampard can take Ake to Stamford Bridge without having to conduct negotiations with the Cherries.
阿特蘭大 次名
夠鐘睇daddy
廢到
呢件daddy係咪都想買?
mickey daily回歸
pasalic又有波入
唔洗同球會傾咋 等於買斷佢份合約 但Ake份personal contract都要睇Ake意願 佢唔簽唔肯返黎都吹佢唔脹
車同般茅傻都識揀
除非鏝真係做程咬金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞