[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
80m買到古天奴啦屌 買佢返黎射死球都好啊
Welcome dllm
前邊果句有見地
拎黎洗廁所都好
🗣Nathan Ake on Chelsea

💬With the transfer ban, they used the youth players and they have done fantastically. It's so good to see and I'm so happy for everyone who is playing now. Everyone could always see Frank Lampard would become a head coach. I'm very happy for Chelse
Moses 可以客串打龍
簽啦 ake,zaha

rudiger而家咁玻璃,靠猩猩zouma,丹麥gay佬,tmr 都唔穩。。

Ake 有潛力既,係軌踼正選,表現好半年後歐洲杯踼國家隊可能可以拍住VVD..到時又賺一筆
冇人帶住delete都變水貨啦 今季應該比tmr上位
迪加>ake=天神>zouma,tmr..

迪加咁玻璃,簽ake 啦
下體
佢解約金幾多
ake 矮過丹麥狗..同埋身型都係偏弱

只係傳控叻少少
Joao Felix 好似冇左影
Welcome home boy

Emerson Rüdiger Ake RJames
Kepa

條防線終於見得人
on9, 天神=ake就唔駛買啦,根本表現連tmr都不如
邊到見得人 全部一線尾二線頭
食開屎,三線尾
冇計
最多二線頭.. Fifa rating 平均80都無
咁都唔見得人?,幾時變咗全部頂級先叫見得人
早排傷完
佢地個新巴西左閘好勁
早2日先入左球Pen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞