[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
南野拓實7.25m
青訓有冇邊個踢翼比較好
件黑人好多失誤 炸彈人一件
定啦,近年除左干爹果年要權鬥
閪女人先塞堆dllm比佢

沙狗果季閪女人都係沙狗五大訴求入面
剩係簽但佐真奴,而果4個包括禁藥狗有幾廢
閪女人係知,係頂唔順民意先借住西瓜🍉
後尾都冇為左挽留沙狗而買下西瓜🍉

80m買zaha 我唔信閪女人咁on9
一個唔覺意又比痢執到
3.5m boga
武神打
可以要只係唔好出80m同埋買咗唔好唔買Sancho
Welcome home 🏡
呢到大部分人對zaha既印象就係車對水晶宮個場比rj撚
平野從來無我地份

貴價水貨就一定有我地
真dllm同hector算遠古?
平野=巴囝
Welcome Joao Felix
但係你口中既廢物激活左你個WILLIAN BB,其他教練都做唔到,最多都係當年成隊車沉淪佢睇落好似特別勁咁
激咩活,無左夏狗踢返整體波咪生返囉
而家係林狗依賴安仔多過安靠林狗套戰術先踢得好囉
Next season nine up

包皮 Joaofelix Sancho
佐簡高

Chiwell 高乜撚 迪加 奧蘇拿
kepa

TeamB

美國 譚 安

切掹佐

M朗 天神 Zouma azp
kepa
條友柒事講唔哂 有咩貢獻 除左佢係英人

同個男跳脫衣舞 係的士飲醉酒唔肯比錢

華閪場波爭12m 射失埋

如果佢唔係英人 佢躝左九世
買到我講既人起碼稱霸十年。
上年夏狗話走,你地咪又係成班哭喪咁,而家又馬後炮話走左可以踢返整體

Welcome Zab!
2020/21 line up
Neymar Abraham Sancho
Kovacic Jorginho Kante
Chilwell Ake Koulibaly RJ
Courtois

Sub:
CHO Zaha Pulisic
Mount Ampadu Barkley
Emerson Tomori Zouma Azp
Kepa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞