[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我指zaha richard之流
南野同阿燦抵買過Haaland

Plz come back to us my king
呢個幾肯比錢...
Dodgers 近幾年入場人數都第一,場外搵好多,仲要薪資空間未爆
如果真係成事有機會變番金錢足球

不過油王
得傻鳩先會用80m買佢
pasalic有冇機會收返
定賣梗
Willian: “I've stated several times my wish is to stay at Chelsea. I like the club very much, I feel very welcomed here, as well as my family, and we love living in London”

“However, I'm in the middle of the season and I try not to think about it, not to lose focus on the pitch. My agent and the club are talking and I hope we can have some good news soon.
15mzaha隻腳都補貼唔到,可惜
Rb前面3隻假假地都叫做證明過自己,後生有潛力解約金又平
最反對係駛大錢買中型班球王,仲有機會影響到買sancho
巴鳩廢到仆街 但15m買返黎都冇咁柒
攞80m買zaha真係超級大傻仔
on
以後邊個反安就係fake blue 唔該躝
Ake唞六星期 照買
眾籌整安銅像
高華錫搞鬼慶祝全為患病姪女

中場高華錫表示,自己在歐聯對華倫西亞入球後的慶祝,是為了自己患有唐氏綜合症的侄女而做。

最近他接受球會官網訪問時便主動談起此事:「實際上我是做給我侄女的。我有2個侄女,其中一個得了唐氏綜合症,他們經常和我一起做這個(手部動作)。我很愛她,那個慶祝手勢是為了她們而做的。」

因為高華錫已經有一段時間沒有入波,他亦笑說自己為此手勢準備了很長時間:「當你入球的時候感覺真好,你又可以和家人一起慶祝。他們等了很長時間,現在我希望我能繼續這樣慶祝。」

高華錫對上一次入波已是2017年1月27日為皇家馬德里入波,和今次相隔足足1033日。
因為反安永遠都唔對POINT講野,一唔夠講就話拎安踢得廢出黎講,明明唔係講緊果樣野
#SaveOn
其實係做俾barkley同zouma嘅
大愛碩
鐵漢柔情勝過黎明
迷安了
反安一唔夠講就 屌你老母
咁點傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞