[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
施狗同古狗都係垃圾
而家隻艾狗仲差!
安唔續咪又要多隻
Welcome Zaha
你漏左最尾一句.
"跟住鬧鐘一響,發現而家8點,夠鐘起身返工做港奴"
Zaha成季打到碌柒咁都賣到80m
高層同高價買飲水沙包狗有乜分別
由拎到波衝入禁區勁射進化到會識企係度等所有人返黎再落底
魚生粥只係因為球員個人能力超班,唔係既話連贏都贏唔到
我上面已經講左喇 以西女人既性格50m 以上既人買番黎用半季? 跟住再同我講話下年用100m up 買sancho

係咪想我幾年無手袋買?
有80m最好拎黎比張5年200k約安仔續。
要80m喺英超買翼我不如轟落李察利臣
80m zaha 真係比人禁住黎搶

佢表現連40m 都唔值 連rj 都撚到佢燥底

面對其他更高層次既對手 到時又好似摸奶達咁一仆低就攤大隻手

我地係要人 但佢真係唔值囉 買左佢西女人就當交左功課架喇 咩sancho 果d 唔會再出現
連續五年金球獎基本
安哥話防守球員未返到位,頂贏都係勝之不武
翻版尼馬,好撚黑人憎
唔洗煩

16強打沙狗、西瓜🍉,要佢地知錯
8強打漢堡特、認為車路士訓練好垃圾既廢龍
可惜安76比人炒左唔係4強再送佢一程
獌狗都唔收 等於用80m買雷米
Sancho > Ziyech >其他
但李察今季表現暫時屌打zaha
80m 真係李察好過喇 如果表現黎比較

一掂就跌,表情好似斷腳咁,起身又一定冇事,每場波都有佢治療傷勢而暫停既畫面,同人55波一定出陰招,唔係搶波果種而係會整傷人果種,真係唔撚想要呢D球員
咁要boga算
發覺今年歐聯真係支支強隊
最弱應該得我地rb華閪阿特蘭大同里昂
差唔多點抽都大戰
我地係弱,熱狗係強隊
熱狗教練強,我地教練係執人地遺產用既廢人一件
巴西幫唔係二五就矛閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞