[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
死攬 mount ayi
抵撚死啦
撚狗同m狗幾時仆街死
撚狗攬撚住班英人過世啦
換走3個有用既留垃圾契仔
m狗屌你老母
睇黎撚伯捱唔到二月
俾佢捱到季尾應該都係下半版或者7-10
係我錯覺定點 一換走佐仔即刻派多咗膠
林狗死要攬住大袋狗既,快撚d攬埋佢落地獄
和緊波可以換走隻翼,再換走安仔出個賤種袋狗
次次換走佐狗都無好結果
佐未換之前都開始多失誤係咁傳失啦
One win and four defeats in Lampard's last five PL games. Great performance from Bournemouth but Chelsea are stumbling towards the January transfer window - with Spurs and Mourinho next up #cfc
最後十分鐘mm同bats有冇掂過波
大袋真係痴撚線 頭先一出場冇耐差啲送禮
又輸
都話咗出蘇馬唔撚駛再睇
睇疤狗好過
Bournemouth have lost their last five league games before today. #CFC #CHEBOU
跳頂完全差晒時機
Sancho, ake, mbappe: 這是我來緊既球隊質素嗎

Boga, Zaha: YES
今場唔係輸佢喎,咪亂屌
thank you and goodbye lampard
林伯唔好搞大佢啦自己走啦,趁我仲當你係legend
之前西咸又係咁
我屌
enough is enough
撚狗幾時死
mm成場隱形可以場場踢足90分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞