[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
大家一樣咁黑!
Atletico Madrid will make an attempt to sign Chelsea left-back Marcos Alonso in January
班垃圾有少少廉恥既唔該星期六大炒般狗先收貨
屌你老母 主場比般狗炒完3粒 作客去般狗又比人炒4粒 作為一個人點都慶la
閪女人同施蒙尼有無做過愛
今次5粒
馬體會識貨
成日接貨
到底佢有施蒙尼幾多張祼照
根本唔使買 ake=false hope 蘇馬係拖肥踢到入國家隊啦 迪加出得返傍住tmr就夠 除非下半季再傷 其他人可以sup下 一隊五個中堅jm9
無論係tmr zouma 丹麥女人 呢三個人點砌既組合

都係由頭平安鐘到尾

你有睇迪加傷完之後直到上場歐聯出番既場次

邊場唔係一路屌一路睇

衰d 講 下半季如果迪加再傷 真係同中門大開無分別
又會比般茅炒幾多粒
就算佢健健康康都唔見得有幾勁,
魯狗d企位都係好有問題,死球防守都係
只係佢個腦正常d,無咁小兒麻痺,頂到下波,長傳短傳都爽手
老實講賣左丹麥基佬好過,我覺得唔值得再比時間佢
林狗咁鍾意大猩猩就無計
朗+60m換占美利斯得唔得
基佬猩猩All lan
有魯迪加 比到佢地既感覺係有個大佬傍住囉 都係鳩架喇

丹麥女孩真係紙咁薄 應該去做喇喇隊

Ake 呢單deal 40m 回購 真係抵屌到無得再屌

唔明點解有d 人話唔好買 or 買佢無用

假假地都英超球隊長期正選 踢左咁多場正選點都有d 大賽經驗

仲要個價咁抵 轉手賣出去都有賺喇
其實我覺得ake打中堅好矮
買翻黎打左閳就差唔多
痙攣猩猩已經話左比你聽 生得高係無撚用
我覺得ake好過蘇馬同天神
買左就可以賣走呢兩位
我車條後防同shiga一樣咁夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞