[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
上年佢比D大舊佬強姦完我都覺得佢仲有得救,佢企位補位真係算唔錯
今年連李柒李臣Calvert levin都撳撚住佢屌,真係爭唔落,正式放棄佢。
高普續約 又俾利威多5年
倫敦金章安 副業踢波
車比買人吊打佢地啦
過多兩三年猁都要換血啦
買邊個中堅都好 我真係唔撚想再後防穿洞
放啦,on9
依家擺明唔會再用
呢度d人識閪咩

艾耶拉,大簡呢d 1米8都冇一樣做到一線中堅
頂波唔係淨係講身高
預判,食位,彈跳力一樣咁重要

Carvalho果陣咪又係1.83m
搵個高返d既中堅拍住Ake咪得

Zouma條柒頭皮又高,彈跳力又強
係咪頂撚晒d波
a高 泰利 卡維路 伊雲
呢個先係車仔防線既standard
Ake傷咗照買
ake 唔係大傷照買啦屌
RJ 呢幾場未算一鳴驚人但傳中都好對板,防守唔算差啦
天神都唔知屌左幾閪多次叫佢走,講黎都哂氣
zaha買黎撐住呢兩三年成績唔係唔得,係怕阻住CHO上位同sancho者,你話買完zaha仲會買sancho咁我就同意買佢
有錢唔買一線,要買Zaha
老實講而家車既Budget 基本上世界任何一線都夠錢買,係睇人地黎唔黎
80m買條友返黎做第三隻翼
你當我地皇馬鏝城咁豪咩
Cho如果再係咁要借走佢
20m 當我地乞兒? 想要就拎馬天尼斯黎換
干狗當英超冠軍左閘流既?
之前都話鏝玩足十年
80 m 夠買一線走去買隻zaha 2 線料既
講得好!
干狗呢條燥狂友屌少日都唔得
同肯唔肯使
哈利威爾遜:我欠了林柏特

【Now Sports-體育】般尼茅夫前鋒哈利威爾遜表示,自己欠了車路士的林柏,因沒法於打比郡取得成功。
哈利威爾遜(Harry Wilson)上季被利物浦外借至英冠球隊打比郡,是當時的領隊林柏特旗下的主力。如今哈利威爾遜已轉外借至般尼茅夫,周六作客車路士時,他便回想起和林柏特合作的日子。 「我欠林柏特很多,上個賽季他對我來說太好了,可能是我職業生涯中最重要的一個球季,我是經常出賽的那個球員。在像他這樣的傳奇人物麾下比賽,讓他教會我很多。我經常和他聯絡,很高興看到他現在於車路士表現得這麼好。」 威爾遜從8歲起就加入了利物浦青年軍,他在2018年7月簽了一份5年合约,今季於英超為般尼茅夫上陣14場,取得6個入球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞