[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我哋對華倫22 foul
想要Zaha定Boga
華倫掂一掂就跌
同我哋嗰場一樣
閪戰術嚟
美國仔係多仔打後備嚟到都場場舞龍
Sancho 嚟到仲唔係即時戰力?
可能個問題係“1月來到嘅”而唔係“即戰力”
上場歐聯有正選 但搞到失波即刻俾人換走
Zaha
亞衣 好行唔送
80m買左真係大水魚
仲唔笠波衫 成班傻仔有牌唔識上

40m以下就買
我其實幾想佢嚟 但係唔可以高價入
大袋依幾場踢到成個on9仔咁 冇晒啲新星嘅銳氣啱啱復出嗰時都有幾球助攻交功課
希望啲00後做嘢認真少少
快啲執好份cv準時1月1號上marina office報到
想爭返正選麻,開季比美國仔一出場個perfect hattrick 嚇到仆街之後,之後就越踢越獨,但射術廢到離晒大譜,踢到完季都係咁,借條廢物出去好過
干地冇野衰
只係衰走得太前

估唔到天神心理質素愈跌愈差
季初車迷要求林伯成績表

1. 歐聯16強✅
2. 英超10強

季初車迷要求沙利成績表

1. 重返前4✅
2. 飛機盃✅
期待切出翻黎打kante個位 同sancho同james配合 右路應該好勁
Pulisic tammy sancho
Kovacic Jorginho cheek
Chilwell Ake rudiger James
Kepa
切仔聖誕都未出得番來
到操番狀態都完季
Eddie Howe on Nathan Ake: “It would be obviously my wish to hold onto everybody but some of these things are out of our control. We will wait and see. I don't want to give you evasive answers but I am in no control of that at the moment.”

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞