[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
郵報:巴塞有意車路士舊將保加,但藍軍僅需350萬鎊就可回購球員

據英媒《每日郵報》的消息,巴塞隆拿有意簽下現效力於意甲薩斯索羅的科特迪瓦中場保加,但他們能否簽下取決於車路士是否想回購這名小將。

年僅22歲的保加本賽季表現非常出色,司職中場的他本賽季已經為薩斯索羅攻入4球,還奉獻一次助攻。

保加在去年夏天從車路士轉會至薩斯索羅,他的合同裏包含着一項回購條款,這意味着車路士只需要花費350萬英鎊就可以通過回購條款簽下他。

笑到gap gap聲
唔止 天神同蘇馬都頂唔順 一齊走
猁狗話左俾你知後防要一線頂級先夠做
你當垃圾車係中遊既話咪見得人囉
係 lodi同telles都正
Telles Skixxxniar Kxxxxxxbly Moses

Telles送朗狗去下體啦
強如鍠、鈀、疤、拜都唔會4個1線後衛
幾時開始 全部2線頭都叫見唔到人

足球不嬲講戰術、戰前部隊多過個人能力架啦
TAA同Robertson都係佢地有眼光用得好先變頂級喎,之前俾人串英冠級數
咁當係中遊而家都見得人啦,唔使買
咪係
本身猁後防買返黎就一線頂級咪又係得Vvd同Alisson
Ake 應該好過天神
反正天神高D 都係頂唔到波
唔好睇少Ake
用頭有入過波架
Alex Goldberg有上開連登
隔離果件冇撚左vvd咪又係出醜
呢條美國狗有時都幾煩
Welcome ake
Shiga = 車區女神
Willy = 車區男神
大家都係1988年
willy係卡巴叔?
定件契弟
唔該比d尊重
willy = willian
佢係我地既傳奇,並唔係契弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞