[歐聯十六郎]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
身高可以係一種優勢 但如果係唔識好好利用既

根本on9
弊在條後防係下游 除咗迪加冇個見得人
Ok少少嘅都冇
認真買zaha 不如買ziyech 還掂阿積士出左局應該會放
落啲咀頭氹拿記黑鳩啦
佢都知個老細係癲嘅
逼到佢罷操啦屌
美隊得米7都可以成日頂到波
講咗啲咩自己參透吓
美隊近幾個月根本勁到on9
問題係蘇馬擺明係撚狗愛將
話賣佢係唔現實情況
放m朗比干地仲撚勁呀
簡拿華路173都做到世一中堅
其實硬件好只係代表佢有優勢 唔等於一定勁
唔夠高/大隻嘅都可以用腦 冇話中堅一定要同人硬碰

幾時先有e個教練團

自制顯醜

我都想佢出翻
佢勁到痴晒線近排,一開始d人日屌夜屌
Koulibaly 咁撚貴 買佢格黎個隻manolas 再加ake =perfect
未開league 前我屌鳩丹麥女孩,比班識波車迷追住屌...
呢四個係無個頂級喎
呢度班癲佬見到青訓就自動加分 唔係呢排丹麥女孩廢到咁都仲J緊佢有潛力
講真 RJ出左幾場 都係二線中咁上下 助攻無參與 防守都唔算好 企位有時都會甩
好心咪再J emerson ake 迪加 RJ呢條防線好唔好 級數同歐聯級嘅球隊都差一班 望就望過兩季會成長 但呢個階段唔好再J
點解會有傳奇巴仔
Inter Milan have opened talks with Chelsea for Marcos Alonso and are ready to offer a paid loan with a buy-out clause at €20m.

{Calciomercato}
而家條防線咁樣憑咩睇唔起ake
蘇馬條友證明左高度唔係一切,加上ake仲可以打到幾個位
回購價買到返黎救火一定無蝕底
除左迪加其餘三個無個穩陣,迪加仲要玻璃底
乞兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞