B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
打上去就咁話寄失就可以cut 到?
之前pixel 4 岩岩出個陣係美森pre order
到正式開賣個日先見到要成1個禮拜先出貨
跟住轉去bestbuy買,2日就到倉

我都中咗 Secure Location , 好在入到倉冇事
仲有係 amazon入面個address 既add delivery instructions可以揀埋星期6日開唔開同opening hours係幾時
點解會cut單?
巴打幫你推一推
最好做法係找信用卡公司幫手扣起條數先
多謝你
自己加埋個倉嘅營業時間應該冇死
咁驚 我早排都買左部手機電話
用開都未試過有事 似amazon問題多
屌唔係掛, 我都用佢買左
雖然係幾十蚊美金, 但件貨要用呀!
用左兩三年都冇事, 希望今次唔好出事
咁算唔算係負責任嘅行為?
送美國以外出咗事難處理,所以直程唔做美國以外嘅生意
好彩早半個月經bns集運安全收到隻Apple watch 而家有幾件平野等緊入倉
我諗問題唔係寄唔寄去集運倉,就算寄本地,無人收件佢地都係會亂放
例如係18樓賣MR條契弟
如果BNS都寫埋instruction, 咁樓主真係要搵Amazon.
除咗加個句唔好就咁扔係街,收件時間都可以填,自己入設定睇都睇到。其實係咪懶到咁,問完點add instruction仲好意思問埋點設收貨時間,不如幫你收埋貨好無
係美國真係會,基本上一間屋一戶人,以前見小鎮速遞真係見無人,直接擺係門口。
我都用左好多年 一直無事 但今年bf好似奶左野
Amazon parcel 係ATL,唔洗簽名,放門口
見到你個POST好驚
啱啱早兩日先掃左部$329 iPad 2019 128GB集去B&S,
因為apple policy無得直送
襯佢未發貨啦啦聲加番個instruction係address book唔知得唔得呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞