B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
同埋好重要既一樣嘢,就我所知bns係少數物流完全唔使經支那既集運公司嚟上面gshock畀人偷咗嗰間個倉喺支那
收咗publish條jogger扣唔埋
見咁多人話大買細咗個碼

Coated Legacy - Navy Size 30 (179cm 74kg條腰細咗1吋)
https://www.publishbrand.com/collections/joggerpants/products/p1801050_navy
有冇人有興趣收
或者用一條Size32交換都得
https://t.me/hkwinter19
美國倉可以擺30日
香港倉淨係可以擺14日,超過要俾存倉費
只要你一申報就會運返香港
如果有d貨delay超過14日
而冇delay嘅貨已經運返香港,喺香港倉擺咗就嚟14日

咁呢個情況,一係俾存倉費
一係分開拎
咁會蝕咗運費
我寧願用盡個30日
但d貨齊晒再一次過運返香港
全數入咗倉,睇完呢個post 之後搞到我好緊要咁聯絡買家同送貨公司,嚇得我
講真妳用邊間都會有唔見件,唔可以話你自己一個唔見就話人地黑店,叫人唔好用。就算俾錢貴啲用DHL , Fedex。Google 都會有一推人話唔見件,只能夠講話BNS算係咁多間出事偏低。

上年有件用shipbao,12月頭入左倉,結果話黎到香港唔見左。前前後後最後要3月先搵得返。以後我都唔撚會用佢。
用bns 日本買野幾次都冇事
仲要好快到
見到部macbook 發左貨
用ups係咪穩陣啲
點會蝕運費
佢計重量又唔係計次數
除非2.1磅當3磅計都叫蝕囉
2件貨
1件1.4lb,1件1.6lb
一齊拎
1.4+1.6 = 3 lb ,total俾3lb運費
分開拎
第一次:1.4lb,俾 2lb運費
第二次:1.6lb,俾2lb運費
total俾4lb運費
我件fedex 都係上星期四停左係度冇再update
用ship bao 15蚊/磅好似最抵
抵LLM
全數入庫
擔心咗成個星期
我件fedex 又係咁,完全冇update
巴打你再睇下
佢尋日update我一次13號先到
但今朝一起身睇而經到左

完全冇update
好搞笑bns寫住話入咗庫
amazon話自己sorry for late delivery your package is still on the way
有冇人件貨 比人地sign 左? SIGNED BY: PDX
B&S 話唔係佢地簽...
係咪一張單分兩次出?~
amazon寫冇送到 但bns寫收左
用ups佢寫signed by BNS

今日收今日入埋庫
送貨遲左,CS話會cancel同refund,但而家又入撚左庫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞