B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
有冇用過bns寄冇tracking no嘅嘢?
點申報?
如果順利入到倉,會變做未申報貨件,揀番再申報就OK
lm
royal mail 直寄香港次次都係掉係門口走左去的
我都係your package was left in the mail room, 係咪凶多吉少
有冇人用hello captain
都幾慢下喎
一件外套都2磅
間野痴9線, 下次唔會再用BNS
我買2條fire tv stick都2磅
呢個月間間都慢啦
人地戴頭盔炸
唔洗十日
不如直接加價算吧啦
做生意咁撚唔老實
其實可以對比番間速遞個record係幾重,睇下b&s有冇收多
一件外套都2磅
間野痴9線, 下次唔會再用BNS
我買2條fire tv stick都2磅
其實可以對比番間速遞個record係幾重,睇下b&s有冇收多
兩條fire tv淨係1.2lbs喳
bns真係幾黃都唔會再用
出哂名呃秤
我睇返shipbao都係咁計 如果你搵到一間係就咁乘個磅數可以介紹返比我地
我睇Shipbao 7.2計我8磅 我諗好多間都呢個玩法
問題係睇佢地講
bns係一開波就寫2磅
而唔係寫1.幾磅 之後俾錢先計兩磅
唔該, 終於入左庫
BNS 用左兩年幾, 好彩未試過唔見貨
係有一次 AMAZON買完野, 但個賣家話冇貨, 我叫佢有貨再SHIP俾我
等左成個月我問佢幾時寄出, 佢話半個月前已經寄出左仲SCAN埋速遞個RECORD俾我 頂佢個肺寄左唔講聲

但BNS又冇話我有野未申報....咁我照申報先啦.....
隔左一日, BNS就話已經到左HK.....即係一早收左但唔通知又直接SHIP左返黎HK
bns如果你揀自動集運一向都係直接show round左嗰磅數,你揀合併集運先見到真實磅數等你自己夾數
我2條1.3 都唔係差好遠
不過都係計2lbs
所以睇上面D人係一開始點揀
如果明知買幾張單都揀自動
咁真係自己攞黎
如果係合併都2磅
咁就怪BNS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞