B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
我對clarks鞋計我2.1磅
然後就有打手衝出嚟話冇一間好過佢
係 ,當我件貨有2.5磅,佢當我3磅我都服
喂,大佬事實我件貨1.8磅,你就計我2.1磅
咩玩法
最後我無通知ups改
佢自動幫我派去新倉
呢個真係呃喎 即係速遞寫1.8 然後入到佢倉就2.1?
有無圖睇下
睇下我下面講咩先話啦
我話如果件貨實際得一磅幾
但集運一開始show出黎就話件貨2磅
將個誇大既磅數當作實際重量
就係集運呃秤啦
件貨真正重量 同 根據重量而俾既運費 係兩回事
咁上面有人話自動ship係bns直接計埋個運費重量 而唔會show個實際重量嘛
所以我咪話如果明知買幾張單都禁自動ship咪自己攞黎囉
我從來都無計佢幾多磅⋯⋯
我只係覺得買到心儀既物品已經好欣慰
我淨係會諗幾時到呀快撚啲啦
你講嗰兩個數,真正會影響你嘅都係收錢嗰條數,佢round up唔round up,個actual weight都同你冇關係啦。
咁你答我啦
我要睇個集運有冇呃秤
係睇round up定actual最好?
如果你答round up
咁我冇野講
如果Fedex tracking寫住兩件加埋10磅
Bns唔會禁痴線話13磅丫?
用shipbao未出過事
數學家
buynship 突左0.1磅, 我幫你運埋輕既野
https://lih.kg/eEeHLS

隔離post話bns呃秤
可以上自取點叫佢即場磅
最撚慘係 2.1lb 當你3 lb錢收
(受害者之一)
巴打之前用bns有冇試過 被查關/扣關?
如果你唔係要夾埋兩張(或更多)order嘅重量,你知道round up咗個weight就得,如果要combine就當然要睇每張單嘅actual weight 啦。
我都係,仲諗乜計幾多磅,送到香港就已經夠
寫20號到 但今日就到左
預20號到 但未有通知
原本寫20號到香港倉?
預16號到,都未有通知
上面20號就到咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞