B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
樓主講下件嘢點?
係咪永久消失咗
永久消失架啦,用之前三思就可以
我有2件貨又冇事喎
可能唔係貴嘢
同埋我填咗delivery instructions
無事就好啦,最緊要都係件貨到姐
樓主覺得係集運果度俾人食咗 or
速遞擺門口俾人偷咗?
佢擺門口,未簽收,正常要速遞公司負責喎
既然係咁,我做速遞員,亂9派件,甚至自己食咗都得啦
2018年既BnS貨,佢話仲查緊件貨寄左去邊。

BnS顯示收過件貨,亦都寄出左,等左半年都冇收到打去問,最後話冇收過件貨。 利申: 3部 IPad
樓主個情況係amz話件嘢擺咗喺一個secure place
但bns話冇收過
因為冇簽收,所以好難知道邊度出錯

但巴打呢個情況係bns收咗件之後,運返香港途中唔見咗,咁明顯係bns嘅責任
睇公司規矩,最多一個月唔見2件貨。唔見既意大家都明啦。
上面寫the package was left in a secure location
你唔覺咁做好有問題咩?
有人話如果冇人收貨會擺門口
冇人簽收,咁如果唔見/俾人偷咗,邊個負責
賠番原價+送費?

等件貨d時間損失呢
外國寄野係咁,就算郵差都係就咁放響屋企門口..

如果唔係 BNS 都唔會特登叫你加多O個句..
我加咗
但如果係第三方賣家出貨
加咗都冇用?
想問下bns嘅本地倉庫免費存倉期係點計?
我件貨14號到倉
咁2week免費存倉期計唔計到倉果日
係amazon us買左部ipad,希望速遞唔好亂咁扔

希望b&s收到件野啦
當我見到咁,我以為又係扔係街俾人偷左。然後我申請replacement係美國時間14號晏奏送,第二部送到去個下,b&s第一部已經收到入左庫。我已經email左amazon cs,叫佢地收返第二部
add左但個cs同我講話其實寫左都唔 guarantee個司機一定會做,因為司機只會跟既定route去做
prime就唔係啦~我唔知3定5號訂10號先到
我一話件野可能唔見左,佢就問我想refund定replacment
最尾有無賠番俾你
on9 邊有得賠架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞