B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
眼見有幾位巴打都係amazon 寄到去美國倉寫住 left in a secure location 但b&s 又話無收過
有巴打就fire stick, 有 fitbit. 小弟自己就甘d 係aw4 ss 版

我已經聯絡左amazon cs 好多次,佢話佢地調查完係確定已送到,叫我自己報警
而我send 左email 比oregon police, 佢地答我"you will need to contact amazon"
再之後b&s 出左封無收件證明書比我,但封信amazon 根本唔受

好似人球咁比人彈黎彈去,399鎂唔係話咩大錢但都唔甘心比左錢正常買野連件貨都收唔到

希望有其他苦主一齊分享下點claim 返錢/ b&s 仲有唔見d 咩
集運係有風險 年中唔少人中伏 買得平野就要take risk
B & S 集運最好個間都出事
仆街洗唔洗轉集運。。。
唔係掛
買左部macbook pro用b&s
樓主有無加句please don't leave outside
有無個簽收人個名?
有時集運公司好多都係附近.
可能送錯另一間.
同埋b&s 轉過一次倉,
你地址係唔係用左舊倉地址?
無簽收人。佢應該就咁放低左。巴打話美國咁樣係正常。雖然我都有屌cs , 唔撚會aw 都放地下掛,佢都係答我正常delivery

b&s 我唔係第一次用,倉轉果時我已經轉左,倉地址無可能錯
你個部幾號預計入倉
有 d cs 好西.
試下揾另一個 amazon cs, 睇下佢肯唔肯幫你..

我都試過唔見貨, 以前amazon cs 好易賠返錢.
後尾爆左有蝗利用呢個漏洞, 厄左amazon 好多錢.
之後就好嚴左.

amazon 以前有 7 日 price match
以家又係無左.. 又係俾班人玩寸左個 party
用 third party seller 出個超平 item 去 price match
amazon 件正貨.
push
試過有件無tracking number既件
4個月之後無啦啦搵到
仲要第二日到港
9-13
我都係 改唔到 祝你好運
快d去amazon online chat 叫佢補返句有人簽收先好放低落個order到啦
我都覺得似
咁仆街
呢個情況有冇得喺香港報警/消委會?
唔用bns,有邊間推介?
其實之前一直都係用buyippee 未試過有事
有次試過ups話到送到 但係buyippee話無收過 我whatsapp返佢哋cs佢哋有幫我跟 最後搵返
不過buyippee唔知咩色 bns係黃 諗住幫襯返黃店
希望唔好有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞