B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
5/12 2:51PM,Package was left in a secure location
有無打去信用卡銀行講
如果搵返往年啲post,呢間年年都有寄完貨唔見,跟住2邊都唔幫既情況,不過新手都有責任check下集運唔同日子有冇人收貨

因為我shippping instruction 落左唔好無人就放低,所以依家比replacement 我。大家記得加番。
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
驚咗幾日
連登枕同對波鞋成功入庫
好彩無用呢間,原來咁L多問題。
用咗好耐so far冇乜試過唔見貨black friday四個order有三個已經入咗倉,淨返嗰個今日先ship
人血饅頭王HK Apocalypse 梁樂聞無去過示威!搵黃色經濟圈水原來真藍絲,俾咗資料小心!
https://lih.kg/1773154
睇嚟而家Black Friday 已成為B&S蝗員工嘅Boxing Day!
無事,我嗰D到曬美國倉,出緊庫
其實睇真D有好多係美國嗰邊個速遞佬問題
報告番BNS 已經揾到我部電話入庫,我己經cancel 左個replacement
免運費 點解要集運?
唔係樣樣都可以直送
之前試過買backpack 寄集運寄失, 不停amazon cs + shipping 2 邊email 搞, 成3個月後Amazon 先認寄失. 仲要唔退錢只退credit(有期限). 搞到買唔返嗰個平價仲要蝕shipping fee
今年三個amazon嘅delivery全部準時到倉,B&S即時出email通知話有貨入倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞