B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
已經叫番佢地cancel 左,無謂做衰香港人個朵
唔明Amazon 咁多漏洞仲可以賺到錢
放晒d CS 響印度,抽多d 佣補數。
畢竟無人買野大獲過賠錢
機會頗大我估
唔係好明個邏輯
Amazon 自己都講明 "left in a secure location"
點解唔係 Amazon 苦主區?
其實又關 BNS 咩事呢?
唔知係咪今個BF太多人用bns
搞到某啲集運搵人岀黎唱衰下同行
我自己第一次用覺得完全無問題 個網又算快
搏人睇標題或者無睇清件貨收唔到既原因其實根本唔係集運個問題
.我都一樣
但我寧願佢星期一再送
都好過佢就咁放門口
用bns用咗兩年一件都冇試過唔見

同埋啲人話貴,其實睇返啲價就知唔係,bns個價包曬好過啲濕尻轉運拆開嚟charge
佢會flag你account
你做得一次,下次就有大機會問你拎proof
所以機會唔好亂用
咁我都未試過出事
但美國又真係會放貨係外面就算
又真係多賊仔會偷係門口既野
bns又有機會爆倉入唔哂貨/太多件唔記得入
年年BNS都多人 我都買左好多年
人地件都無收過 就比人講到黑店一樣
下面回覆仲FF到 話請支那人偷佢野
我星期四而經係禁
諗住星期五派到
今年一定多人過之前
BF代替淘寶購物慾
BNS仲要係黃 我用開SB都轉會
大前年用過 LostPost 3件失1件
前年開始BNS 從來都無事
今年16單已經全部入倉 英/美/日 平/貴都有
cls

同鄰居關係唔好咪一世唔洗旨意拎番

咁撚hea懶 都有
岩既!做人誠實D好
垃圾b&s寄返黎香港都要成星期都唔撚知係咪用船運仲要收得貴 同時間black friday買野人地都到埋我門口 唔撚用佢
今年black friday真係特別亂
我就uk amazon送返uk 往時都係送上apartment門口/㩒鐘叫我落去拎
今次我分咗幾單買 幾單都係就咁擺信箱頂就算

仲要我買咗個marshall speaker 佢寫擺咗係reception 但我住嗰棟根本冇reception

之後去cs同佢嘈 佢叫我等3日 如果3日都冇就再搵佢地
3日之後我再搵 又重新問咩事啊嗰d 佢地完全冇record
叫佢搞refund 佢又話要3日調查

屌你老味你3日前咪邁咗要調查 調你老味啊 姐係乜鳩都冇做過啦

最後搵另一個cs 屌鳩佢 同埋話要退prime 即時搞退錢
集運用 DHL PRIORITY 上你屋企好唔好
係好可疑
B&S可以講係香港最好 係呢個PO都俾人唱衰
有時要等耐少少先顯示入倉 因為佢地貨量係好大
我連tracking都唔入 每次都無問題

利伸 用過好多間 以前經常用USEX後尾轉B&S
暫時係咁多間最好

之前果間gobuyship 仆佢個臭街
128 維園見!
鑒於近日出現許多宗人血饅頭事件,我地認為有必要監察呢一啲事件同埋揭露真相比公眾知,防止再有人受騙。 現狙擊頭號目標:藍絲梁樂聞Y472480(A)Lokson(TGID:Steve$)
https://t.me/antihumanbloodsteambun
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞