B&S black friday 苦主區

625 回覆
57 Like 11 Dislike
Dimbuy ,shipbao
用過 冇事
dimbuy貴勁多
shipbao中資
一星期坐船黎到香港
似係啦
應該係amz/美國貨運方面出事
BTW 隔離post話amz直送香港,海關check得好緊,delay咗,用集運有冇呢個問題?
Sunny market 係垃圾
代購要成個月先到
代運入左倉成個星期都唔發貨
就算係黃,都係一間垃圾嘅黃
睇返先知個包裹係received by pdx, 搞到遲遲未入倉

有冇巴絲係解決左呢個問題
PDX 正常
人地寫左48-72小時入倉
過左先驚都唔遲
可能我個題目開得衰
但苦主我就一定係
無論b&s 定amazon 都有用家伏左係事實

但同時間有三件疑似打手出黎都要認清
我都係咁 一樣
咁你係苦主代表可以求其搵檔野屈落去
仲要話人打手你po嗰三個起碼第一個唔覺有咩問題
好驚喎, email問佢地但佢地話pdx唔係佢地倉
不嬲amazon派件都係放係門口就算架啦,成件事關bns咩事,ups同fedex都係放係門口嗰喎
呢度講事實都唔得?
打手死全家
係唔係打手我唔分啦,但連登有個功能叫追故模式
我建議你善用追故模式
都係果句,果399 鎂我都無諗住追得返
你話我on9 又好,柒又好,抵撚死都好
我都係唔想再有其他巴打受害

打手同黑警都要死全家
我只想講冤有頭債有主

唔想呢度好似藍絲朋友圈咁 FF完就當事實
上面呢句唔係話樓主
同樣時間delivered, 同樣係received by pdx
係咪ups寄錯左...
第一次用覺得無問題都比人話係打手
我相信好多人今次喺唔同既post見到啲人話bns係黃先用 我係其中一個
另外唔同既post亦有屌shipbao係中資
有黃色經濟圈之後 藍扮黃 抹黑黃店呢啲經常都發生
我只係講返自己用後感 等大家自行決定姐
b&s 收唔收日本Av 寫真個D
想買
Y not
點解唔收
驚好似其他轉運咁唔送嘛
除非佢開箱check
如果唔係應該唔知咩嚟
我都係同時間 仲未入庫 send email去問又死都唔幫我check 話PDX係第間公司宜家唯有等多幾日 希望佢會搵返我件野
我都廢事笑柒佢
知唔知乜嘢叫black friday

唔申報好似係30日,但你為咩要留佢喺美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞