脫髮救髮、植髮、用藥、買藥、幫買及謬誤討論 你問我答 14

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
前5個月開始食藥同擦野,慢慢頭髮多返同無咁m字額,但今個月開始食新一盒藥次後d 頭髮開始甩,比小小力就扯到出黎,一次仲要4-5 條咁.
兩盒印保都係森髮買。點解會咁架
淨係m 額勁到仆街,但係冇甩其他有冇得救?
十年巴想買韓保
https://t.me/Lfgat
想問你地用邊隻生髮水
我反而覺得係禿頭問題年輕化咗
有冇用minoxidil?
有冇巴打有做gym?
m字額,用咗minoxidil兩年,冇食保記
其實用minoxidil都冇乜用,一路個m位都越甩越多
不過見唔係惡化得好緊要就冇點理
半年前開始做gym,平均一個星期做三日
呢半年個m字額惡化得好緊要
諗緊開唔開始食保記/停做gym
唔好做啦 我都覺一做就甩多左
巴打有冇食保記?
想問你地用邊隻生髮水

全世界都用regaine?
我打算去植眉
食左藥係咪影響性能力?
我反而想知哩到有食藥嘅巴打係唔係已經屌唔到女
有乜關係?會不舉?
食藥會唔會對腎唔好
好似會

利申冇食
用緊the ordinary 頭皮精華 有無人用過?
另外想問有無醫生介紹?
你係早晚用定係一日一次
最少一日一次, 不過有時返工都會查, 查完吹埋d陰去一邊就ok
我以過來人既身份話你知, 食藥好多人好抗拒, 但係有效個時個種喜悅係錢都買唔到, 我甩得好快, 30歲前我係個隻韓仔個d頭都夠頭髮整個d, 之後好快前陰疏左同埋簿哂, 1年之後已經三管齊下, nioxin洗頭水, propecia藥, 5% minoxidil foam, 用左半年多少少已經有改善, 前陰由簿左立唔起, 改善到已經可以立返起, 係真係多左頭髮, 我就頂得順隻藥, 你可以試下
好多人食藥驚影響性能力, 我咁睇, 如果你已經有女朋友, 佢唔介意, 你自己接受到, 咁你可以唔試食, 如果你本身無女朋友, 我同你講, 好多女仔好介意20-40既男士無頭髮, 無頭髮女都唔show你, J都無得你用
可以, 我初初一曰次, 而家1日1次, 用左半年多d, 有改善
係難左扯, 但係真係多左頭髮, 我就諗都唔諗, 保髮第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞