其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
其實大家再睇下近期美國政客同政治節目名咀經常提HONG KONG POLICE RAPE

我估根本唔係指X小姐的事, 單次事件係政治上唔係呢個反應
唯一可能性係美國認為呢種事係香港係有組織,大量發生
推爆
https://lihkg.com/thread/1774770
黑警再一次強姦婦女, 受害人已抵達台灣墮胎

https://lihkg.com/thread/1760069
其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

呢兩個POST係我用左大量時間搜集資料,其中明顯流料的已經排除左

而由於知情者選擇隱瞞,只能夠話已盡力

所有線索指向新屋嶺有大量女仔比黑警輪姦左

一個巧合就係巧合, 所有野都指向黑警有做過係現實上難有呢種巧合
狗共公佈新屋嶺拘留人士最細14歲,個個有搵律師查到應該狗共唔會講呢種大話

而行政會議口中的性愛天使故事個女仔就係14歲

呢個14歲女仔一定係其中一個受害人, 仲係受害人間最細的人
何俊仁係花生台講警暴係高層指揮錯誤, 要特赦所有前線警
我理解係民主黨唔打算追究N宗強姦案
https://lihkg.com/thread/1779556/page/1

由#9開始睇起
選舉完左就無晒update
btw, 你唔一定要個受害人出黎指證住,你講人數講地點,有幾多人求助,向國際求援都好足夠
Up

追完po好撚心寒
女手足被姦都無香港人重視
當日新屋嶺大家集中係班仔骨折,有大量綠色犬把守,連DOCTOR巡房,治療都全程MON實,24小時唔比傷者私下同護士講野

但我問現在成班後生比黑警故意用催淚彈射頭,壓頸打頭至人事不省再封鎖現場趕記者,仲有班傷者自此去向不明, 而絕大部分港媒係扮盲無追查,特別HK01,星島

現在酷刑情況更普遍但差佬求其篤兩條死黑警睇住就算
明顯當日新屋嶺後軍管公院唯一目私就係死亡恐嚇女受害人收聲
林鄭當日死唔到撤回修例,只係講咩壽終
證明個人心理上係好勝,輸左都死頂的人

當強姦案的風聲流出,就立即宣佈永久關新屋嶺
呢種完全相反的舉動明顯係所有指控皆是事實
其實好簡單,明顯身有屎
問下細良就知

林鄭最興半夜叫人整計劃書
朝早睇一眼就放低再講

'你做的全部係垃圾係錯,我已經一早幫你做好'
跟住就係迫人歌頌同屌9人刷虛榮感的情節

前AO楊立門先生就跟過林鄭都頂唔住

任何間接同林鄭接觸過的人都知呢條友知會攪壞單野都唔會縮
林鄭一縮我100%賭埋命都得, 新屋嶺100%有大量女生比人輪
Push
根本就係香港人選擇逃避

香港黑警打人就瘋傳, 因為咩國家都有,可以呃自己香港只係相對嚴重

但警隊有組織輪姦未成年少女係國際城市係香港特有, 班人為左唔想接受香港已等同中東, 選擇埋沒良心出賣班女仔當自己唔知算
香港人的not in my backyard 文化基因

只要唔係姦我個女就扮傻
所以調查進度同光州差好遠

泡菜仔係真正有人性光輝比香港人優秀
Push
Push
Push
行政會員杜撰性愛天使故事屈受害人,故事女事主14歲
而政府公開新屋嶺拘留人士最細14歲

可推斷當日係新屋嶺有14歲女仔比黑警輪姦

起碼4單指向性的
荃灣因姦成孕x小姐
天水狗屋一單
比黑警因姦成孕要偷渡台灣落仔個女仔
新屋嶺14歲女仔
香港傳媒連黑警開車撞人幾十人受傷都壓case,係靠台灣同大紀元幫手攪大,班香港粉人迫住跟

強姦線係kbs同美國政界幫手

係呢度傳唔係旨意香港傳媒有良心,而係好似上訪一樣係民間炒熱單野等外媒幫手

點解方同學單野比五毛狂分化, 因為香港人比本地傳媒出賣左,,中共知無台灣幫手死左十世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞