其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
星島同商業賤台新聞部永遠係黑警亂打人唔提
示威者比人打完還手就暴徒打示威
吳志森依然係個台捍衛法治,話唔可以迫男警交dna
現在係有起碼兩個女仔比差佬夾左哭訴遭強姦,性器官受傷,需要墮胎
懷孕與否絕對無得呃

現在係有權者涉嚴重罪行,政府要維持管治要自己提供證據,而唔係叫市民比證據

外國對當權者嚴苛, 香港kol對無權者嚴苛
比例子大家

當年民主黨議員叫雞而收山但普通人嫖最盡離婚

對掌權者係比較嚴苛, 掌權者要比清水更清
但吳志森經常引用對普通人個別案件的標準套落掌權者有組織罪行

呢條友講的野係大量出錯,點解淺藍會追就係堆錯誤資訊幫政府洗白
呢個post要推返上黎
再睇返都覺得好震撼
震撼到個心好痛 好沉

有無人可以幫手喺Twitter出post
引用返之前受害者去咗台/韓講嘅嘢

輪姦未成年人士 因姦成孕呢啲事
竟然發生喺香港呢嗰已發展嘅地方
外國知道 一定會好shock

真係好唔開心
其實所有人都可以幫手
識中文已經OK

去台灣FORUM,海外華人FORUM傳開

香港傳媒故意壓新聞穩住事態,一定要靠群眾
Push
關注係新屋嶺
tui
其實根本一直都有人受害,但無聲係因為被人滅聲
P
https://fbwat.ch/1sZKdyBimOmAtELq

男子a供稱比差佬關於細房,同房有男子b狂哭

男子b就話同女朋友去火魔法, 差佬夾番狗屋就當面輪姦個女仔

https://lihkg.com/thread/1710313/page/1

男女離奇昏迷歌連臣角墳場送院不治。
https://hk.news.yahoo.com/%E7%94%B7%E5%A5%B3%E6%98%8F%E8%BF%B7%E6%AD%8C%E9%80%A3%E8%87%A3%E8%A7%92%E5%A2%B3%E5%A0%B4-%E9%80%81%E9%99%A2%E4%B8%8D%E6%B2%BB-070138507.html
屌,點解條友可以講得咁平靜,做得FA個班真係出黎cosplay多
都已經寫低左電話俾你,你都已經去埋台灣,咁點解唔公開個位男仔身份? 好可能已經死左

老實講,你講晒自己幾時被捕,講埋被捕過程,班黑警點會唔知你係邊個?

文宣日日po
唔知仲有咩可以做
仲有一日就到2020年
幾時先可以將壞人繩之以法
太古咬人事件,11月3號,條友講輪姦案係警署發生
太古附近得水警警署,同交通案報案中心,相信無黑警想要既設備,咁最近既警署得番柴灣警署

片入面提過對男女燒宿舍,柴灣就有警察宿舍。但係搵唔到任何新聞講個日有拉過任何手足

之後18號有單新聞,話柴灣宿舍俾人燒,拉左15歲男仔,但係好尻奇怪無端端拉多個13歲女仔,岩岩好湊夠1男1女。 特別係細過16歲,有司法程序強行將佢地隔離唔俾番屋企。
SO HARD TO STAY FOCUSED
SO MUCH NOISE
SO MUCH TEMPTATION!!

BUT only way to win any marathon or race is to FOCUS!!!!!

CHEERS !!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞