其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
在KBS 個呀Sir 應該知道唔少嘢.....佢同外媒做訪問就安全d⋯⋯但都好似由本地傳媒串針引線先找到佢.....由local 做,本地記者都可能有危險⋯⋯
有好多人成日質疑話你班人討論完又幫到咩

我就係希望可以令知情者良心發現講出去
那怕知情者只知道其中一,兩單

當開始多人告發就好快還原到真相, 有如當日的光洲事件
唔好陳義過高成日覺得應該下一秒就消滅到中共
專業介別一定有醫生護士同社工......之前話社工介都有暗示咗.....
Push
新屋嵿其實就係最大量受害人
所以最有可能查到

其實新屋嶺就係所有罪惡的關鍵
希望堆專業人士想清楚應該點做
有d受害人唔肯講......
X小姐都係因為check 倒有咗先爆出嚟....事件之後抑鬱咗....冇同人講.....
發現有咗,都應該係事後一至兩個月......
點解我由當日投票比熱普城去到好憎熱狗
就係呢班人下下就屌人你下一秒消滅到中共咩

sonia ng的主動現身係鼓勵左一大班警暴受害人現身
某會員智破ha,令相關醫生終於認有少女遭黑警輪姦而要墮胎

世界的改變從來因小人物而推動,而唔係咩國師,人妖公主
求 link
明居正,咩德國g音果堆
Police terrorists fuck
好燃慘 為左回覆平靜 已經全部做condom
全靠呢個post嘅樓主,佢爆咗個核彈出黎。佢其實都係知d唔知d,拋出黎俾大家fc

少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術
https://lih.kg/1700885
現在香港3點08分la

其實都有唔少有心的會員幫手推
同埋琴晚有聲援活動有會員幫手,有部分會員又會幫素人/飯民助選
其實大家都有難處,我相信大家會歸隊的
起碼20個女仔受害
如果係真 警畜一個都不能放過
希望有更多女性團體可以幫忙支援
性侵案有時候比殺人案更恐怖 因為受害人係一世既陰影 永遠無法磨滅既痛
其實感覺上似唔似我所講的某一日新屋嶺某個倉的示威者全部遭輪姦
呢個可能性我一直覺得比較大
殺人都話錯手,話人反抗做成

老強、輪姦真係點都解釋唔到

所以班黑警點解會怕荃灣依單案

因為係死撚硬,係成個警隊仆撚直

外國大條道理出手,中共點都撐唔到

之前佢地犯案係毀滅晒證據

831已經無晒cctv

依單野佢地都估唔到因姦成孕

新屋嶺有時間係入面畀佢地做到好盡

811𠴱班就真係最慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞