其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
黑警屈個女仔話係有精神病記錄其實未必係想隊散個女仔口供
而係想殺左個女仔再屈個女仔病發自殺
香港皇軍係衰撚過日本皇軍
香港皇軍係姦殺左人仲做小動作屈人自殺
我其實一直都想知點樣先可以令到被輪姦嗰個女仔肯企出嚟指證同控個嗰班黑警, 就係共政府不斷用告暴動嘅手段去 恐嚇受害者唔好出聲,但係只要中共成功捱過呢件事唔受制裁,佢哋全部都會被清算同追究,肯定死硬。 而家只有集中人力同資源盡快令受害者企出嚟,令到所有事實一一上水, 再咁死人法,我哋可能真係反抗唔到,等住畀人滅聲,直到反抗嘅力量完全消耗殆盡為止。。。

究竟有冇人能夠接觸到受害者,要盡快說服佢哋。只有死人先能夠永遠保守秘密, 受害者嘅存在必定會對政府造成潛在威脅,所以政府到最後一定唔會留活口,如果唔想死一定要企出嚟,所有證據同支持者嘅能力都係有時限,唔可以畀政府一兩條莫須有嘅罪名而拋疾,勇敢企出嚟證明黑警極不人道嘅暴行,先有生存落去嘅機會
手足一生嘅陰影
仲要被威脅講就告暴動
香港人唔可以放過3萬件不可回收垃圾
手足的一生其實可能就完
唔告暴動係驚班女仔上庭講

但中共本質係事後一定會殺呢班女仔滅口
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞